Ayşe Özyılmazel - Ali Taran evlendi

20 gün önce başlayan ilişkilerinde evlenme kararı alarak herkesi şaşırtan Ayşe Özyılmazel ve reklamcı Ali Taran, dün akşam nikâh masasına oturdu.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran evlendi
Yılın magazin bombası Ayşe Özyılmazel-Ali Taran evliliğinin ayrıntıları, İzzet Çapa'nın Çapamag dergisinde yayınlanan röportajla ortaya çıktı. Çiftin evlilik haberini duyar duymaz yakın arkadaşı Özyılmazel'le röportaj yapan İzzet Çapa, sürpriz evlilik haberinin basında yer almasıyla birlikte röportajı yayına verdi...

İşte Ayşe Özyılmazel'in ağzından yılın sürpriz aşkının detayları:

Aslında Ali ile arkadaşlığını biliyordum ama final kararını şu anda öğreniyorum… Şu işi başından bir anlat bakalım…
Hatırlasana, ikinci albümüm piyasaya çıktığı zaman şarkıcı Ayşe hep geri planda kalıyordu… Varsa yoksa gazeteci Ayşe. Anladım ki bu işin PR'ını yapmam lazım. O sırada arkadaşım Murat (Özalp) 'Neden Ali Taran'ı aramıyorsun?' dedi…

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran evlendi

Sen Ali'yi tanımıyor muydun zaten?
Yok canım… Bu çok daha önce, Şubat ayında oluyor söylediğim. Dedim ki Murat'a "Yaaa adamın işi yok benimle uğraşacak!"

Anlaşılan uğraşmış, nikah masasına oturacağına göre.
O aralar Hülya Avşar ile yarışma programında jüriydi Ali… Acun Medya'yı aradım, telefonunu bile vermediler. Aradan iki üç ay geçti, olayı unutuyordum ki bir arkadaşım telefon numarasını getirdi.

Hemen aradın mı?
Arar mıyım? Son derece kibar bir mesaj atıp 'müsaitseniz konuşabilir miyiz acaba?' diye sordum…

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran evlendi

Doğru söyle, mesajı atarken aklında cinlikler var mıydı?
Asla… Aklımda albümden başka bir şey yok ki zaten. En yakından sen biliyorsun.

Fal baktırdığımız günlerdi miydi?
Evet, o günlerde ölümüne baktırıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor. Zaten aklımda evlilik diye bir şey yok. Şarkılarla kafayı yemişim…

REKLAMCI Ali Taran ile şarkıcı Neco’nun kızı Ayşe Özyılmazel’in yarın Bodrum’da evleneceği villanın Semiramis Pekkan’a ait olduğu iddia edildi. Taran ile Özyılmazel, bugün günlerinin büyük bölümünü Göltürkbükü Beldesi’nde ağaçlıklar arasındaki villaya kapanarak geçirdi.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran evlendi

Kısa bir süre önce 54 yaşındaki eşi Selma Taran’dan boşanan ve adı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışan reklamcı Ali Taran, yarın akşam Göltürkbükü’nde kıyılacak nikahla Ayşe Özyılmazel ile dünya evine girecek. Göltürkbükü Beldesi’nde bulunan ve Semiramis Pekkan’a ait olduğu öne sürülen villada yapılması beklenen tören öncesinde çift ortalarda görünmüyor. Magazin ve basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle Taran’ın düğün yerini de değiştirebileceği söyleniyor.

Taran ile Özyılmazel villadan dışarı çıkmazken, Taran’a ait cip ile evdeki hizmetkarların sürekli olarak yiyecek taşıdığı, Taran’ın yakınlarının da giyecek eşyaları getirdiği görüldü.

Bu arada Taran ve Özyılmazel’i görüntülemek isteyen basın mensupları inşaatların çatıları da dahil yüksek yerlere çıktı.

Çiftin cumartesi günü balayı için bir motoryatla Datça, Knidos, Simi, Kilimli ve Leros adalarını kapsayan mavi yolculuğa çıkması bekleniyor.

Bu akşam kıyılacak yıldırım nikâh, davetiye bastırmaya bile fırsat bırakmayınca Ali Taran sanatını konuşturdu!

20 gün önce başlayan ilişkilerinde evlenme kararı alarak herkesi şaşırtan SABAH yazarı Ayşe Özyılmazel ve reklamcı Ali Taran, bu akşam nikâh masasına oturacak. Düğün töreni öncesi hazırlıklar dün tüm hızıyla sürdü. Düğün organizasyonuyla Özyılmazel'in yakın arkadaşı, Fatih Terim'in kızı Buse Terim yakından ilgilendi. Ali Taran'ın 2 yıllığına kiraladığı Bodrum Türkbükü'ndeki evinde dün bütün gün yiyecek, süsleme ve eşya hazırlıkları yapıldı.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran evlendi

Yaklaşık 50 kişinin katılacağı düğünde havai fişek gösterisi de yapılacak. Nikâh yıldırım olunca davetiye hazırlamaya da vakit bulamayan Ali Taran evin kapısına asılacak bir poster tasarladı. Ali ve Ayşe'yi simgeleyen kalp içindeki 'A-A' harflerinin yer aldığı tasarım çiftin nikâh yüzüklerinde de yer alacak. Ayşe Özyılmazel bu tasarımı dövme olarak yaptıracağını da söyledi. Düğün törenine Mazhar Alanson, Biricik Suden, Murat Boz gibi isimler katılacak. Ayşe Özyılmazel'in nikah şahitliğini Hıncal Uluç ve Necati Akpınar, Ali Taran'ın şahitliğini ise Acun Ilıcalı yapacak.

Ünlü reklamcı Ali Taran'ın gazetelere yansıyan ' Evliliği seviyorum. Her an evlenebilirim' sözleri gerçek çıktı

Ünlü reklamcı Ali Taran’ın 1 Temmuz’da evlenmek için Bodrum Belediyesi’ne resmi başvuruda bulunduğu ortaya çıktı. DP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon "Sayın Taran nikah işlemleri için bize başvurdu kendisine tarih verdik. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim" dedi.

Kısa bir süre önce 54 yaşındaki eşi Selma Taran’dan boşanan ve adı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışan ünlü reklamcı Ali Taran’ın 1 Temmuz Cuma günü Bodrum’da bir arkadaşına ait villada sanatçı Ayşe Özyılmazel ile evlenmek için Bodrum Nüfus Dairesi ile Bodrum Belediyesi’nde resmi işlemleri başlattığı öğrenildi. Taran dün nüfus ideresine bugün de Bodrum Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon ve nikah memuru ile görüştü. Gerekli resmi evrakları veren Taran ve Ayşe Özyılmazel’in kır düğünü ile dünya evine girecekleri belirtildi. Başkan Kocadon "Ali Taran müracaat ettiğinde evleneceği kişinin Hülya Avşar olup olmadığını sorduk "hayır’ dedi. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim" dedi. Taran’ın Ayşe Özyılmazel ile evlenmek için müracaatını yaptığı öğrenildi.

Sürpriz evliliğe şok sözler

Komedyen, bir dönem aşk yaşadığı şarkıcının 27 yaş büyük Taran'la düğününü topa tuttu!
Şarkıcı Ayşe Özyılmazel ile kendisinden 27 yaş büyük Ali Taran'ın bugün Bodrum'daki nikahı; ortalığı karıştırdı. Taran'ın 15 gün önce boşandığı kanser hastası eşi, "Ayşe'ye tavsiyem; kanser olmasın. Olursa ne olacağı aşikar" sözleri; çarpıcıydı. Diğer tepki; bir dönem adı Özyılmazel ile anılan Şahan Gökbakar'dan geldi. Şahan, twitter'da şöyle yazdı:

"40'ından sonra azanı teneşir paklar lafını 60'ından sonra olarak değiştirmeli. Son Mohikan ve Mrs. Electra Complex! Bu ne saçma hayat, ne dingil yaşam." Şahan, Taran'ı 'Son Mohikan'a benzetirken; Ayşe Özyılmazel'de babalarına aşırı düşkün kızlarda görülen 'elektra kompleksi' olduğunu ima etti.

twitter'da Ali Taran'a eleştiri yağmuru:

Helin Avşar: Ben de Berlusconi ile evleniyorum; bu gündemi acil değiştirmeliyim.

Fulden Uras: Tek düşündüğüm Selma Taran'ın hasta haliyle acıya nasıl dayanacağı!

Erol Köse: Aşk kazandı. Bu mudur? Budur. Aşk laftan anlamaz. İkisine de tebrikler.

Yeşim Salkım: Hep zor zamanda terk edermiş insanlar birbirlerini. Keşke tersi olsaydı.

Ayşe Özyılmazel kendinden 27 yaş büyük olan reklamcı Ali Taran ile evlenmeden önce kına gecesi yaptı.

Birkaç gün önce “Her an evlenebilirim, hayatımda biri olabilir. Evliliği seviyorum” diyen ünlü reklamcı Ali Taran’ın (59) gazeteci ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel’le (32) evleneceği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ayşe Özyılmazel evlilik öncesinde kına gecesi yaptı. Özyılmazel'in annesinin de hazır bulunduğu geceye ait kareyi Çapamag yayınlandı.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran evlendi