Kurşun Bilal 2. Bölüm fragmanı izle

Ekranların yeni dizisi Kurşun Bilal 2. Bölümüyle 18 Temmuz Pazartesi akşamı Atvb ekranlarında olacak. İşte Kurlun Bilal 2. Bölümm özetii ve fragmanı...

Kurşun Bilal, Kurşun Bilal dizisi, Kurşun Bilal dizisi izle, Kurşun Bilal dizisi son bölüm, Kurşun Bilal dizisi son bölüm izle, Kurşun Bilal dizisi en son bölüm, Kurşun Bilal dizisi en son bölüm izle, Kurşun Bilal dizisi 2. bölüm, Kurşun Bilal dizisi 2. bölüm izle, Kurşun Bilal dizisi 2. bölüm fragmanı, Kurşun Bilal dizisi 2. bölüm fragmanı izle, Kurşun Bilal dizisi 18 Temmuz, Kurşun Bilal dizisi 18 Temmuz bölümü izle, Kurşun Bilal Atv izle, Atv diziler izle, Kurşun Bilal HD izle

Kurşun Bilal 2. Bölüm fragmanı izle

Kurşun Bilal 2. Bölüm fragmanı izle

Kurşun Bilal dizisinin 2. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Çıyan'ın sıktığı kurşunla komaya giren Bilal kendine geldiğinde kafasındaki kurşunun çıkarılamadığını anlar...Beyninin yüz tanıma bölgesi hasar gördüğü için hafızasında kimlik sorunları yaşayan Bilal tekrar cinayet bürodaki görevine dönmüştür.

Doktor Bilal'in yanında kurşun konusunun konuşulmasını yasaklamıştır çünkü bu durum Bilal'i ani travmaya sokabileceği gibi beyinde sürpriz birtakım sorunları tetikleyebilecektir.Bilal'in kurşundan sonra çözeceği ilk cinayet davası ise İstanbul'un sahil kasabası olan Şile'de yaşanacaktır.Başak isimli genç bir fotoğrafçılık öğrencisi ıssız harabe bir otelde öldürülür.

Kıza tecavüz edilmemiş veya gasp yapılmamış,cinayet gayet profesyonelce hiçbir iz bırakmadan işlenmiştir.Bilal ve ekibi tüm şüphelileri tek tek sorgularken bir türlü sonuca ulaşamamaktadırlar.


Kurşun Bilal'in beyninde ölüm ötesine ait bir takım geçitler açılmasına sebep olmuştur.Bilal bir gece yalnız başına cinayet mahalline gider ve ölü Başak'tan almış olduğu bir ipucuyla cinayeti adım adım çözer.Başak'ın Şile'yi sarsan cinayetinin arka planında yürek parçalayan bir dram ortaya çıkacaktır.Bu arada Bilal'e kurşun sıkmış olan Çıyan onu yine arar ve finalde ona sürpriz bir ziyarette bulunur.

Cinayet büro komiseri Bilal Emin karanlık bir mekanda aniden uyanır. Kafasına isabet eden bir kurşun onun beynine hasar vermiş ve yüz tanıma bölgesini etkisiz hale getirmiştir.