Ece Erken ile Davut Güloğlu nişanlandı

Ece Erken ile Davut Güloğlu nişanlandı. Bir küs bir barışık ilişki yaşayan Ece Erken ile Davut Güloğlu artık nişanlı.

Bir küs bir barışık ilişki yaşayan Ece Erken ile Davut Güloğlu, daha önce duyurdukları 11 Temmuz’daki nişan törenlerini gecikmeli olarak önceki akşam yaptı.

Davut Güloğlu, ablalarıyla Ece Erken’i annesinden istedi. Çok heyecanlanan Erken, aile arasında yapılan nişan töreninde âdetlere uygun olarak kahve taşıdı. Milliyet'in haberine göre, Güloğlu, Erken’e iri bir tek taş nişan yüzüğü taktı, Güloğlu ise sevmediği için yüzük takmadı.
Nişanda Güloğlu’nun bir akrabasının bebeğiyle poz veren Erken, twitter’dan da “Dün akşam aile arasında nişanlandık, aileler tanıştı. Artık nişanlıyım” açıklamasını yaptı. Çift, iki gün önce bir mekân çıkışında Güloğlu’nun eski nişanlısı ve Ece Erken’in de en yakın arkadaşı olan Yeliz Şar’la ilgili gazete haberi gösterildiğinde kavga etmiş, Erken öfkesinden gazeteyi yırtmıştı. Yeliz Şar, nişanın yapıldığı saatlerde görüntülendi ve konuyu hatırlatan gazetecilere “Aa öyle mi, bu sırada eski erkek arkadaşım da yanında mıymış?” diyerek dalga geçti.
Ece Erken ile Davut Güloğlu nişanlandı

Ece Erken ile Davut Güloğlu nişanlandı

Ece Erken ile Davut Güloğlu nişanlandı

7 yıl itirafı pes dedirtti

Ece Erken yaptıklarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Ece Erken’in “Biz Davut ile 7 yıl önce aşk yaşadık” sözleri tartışma yaratatı

ÖZEL hayatında yaşadığı ilginç aşk trafiğiyle dikkat çeken sunucu Ece Erken, yaptıklarıyla parmak ısırtmaya devam ediyor. Yaşadığı ilişkileri önceden inkar ettiği için adı “inkarcı”ya çıkan Ece’nin lakabı gönül ilişkileri yüzünden bu kez “Zıp Zıp Ece” olarak anılmaya başlandı. 12 yıllık kankası Yeliz Şar tarafından “arkadan vurulmakla” suçlanan Ece, kendi sözleriyle bu kez kendini ele verdi. “Davut Güloğlu ile 7 yıl önce aşk yaşadık. Medyadaki haberler ortada, okusunlar” diyen Ece Erken’in sözleri, aynı dönemde Güloğlu ile sevgili olan Yeliz Şar’ı çılgına çevirmeye yetti.

AŞKTA DİKİŞ TUTTURAMIYOR!

Hatırlanacağı gibi Ece Erken 2007 yılının Eylül ayında işadamı Tuncer Öztarhan ile evlenmişti. Eşinden sık sık dayak yediğini açıklayan sonra inkâr eden Erken bu evliliğini 21 Kasım 2009 yılında noktaladı. Gönül ilişkileri yüzünden yakın arkadaşı Yeliz Şar ile sık sık kavgaya tutuşan Ece’nin son vukuatı ise Şar’ın evliliğin eşiğinden döndüğü Güloğlu ile yeni bir aşka yelken açması oldu. Yeliz Şar bu beraberlik üzerine ağır ithamlarda bulunmuştu.

AŞK LİSTESİ KABARIK

Ece Erken’in yıldızı 90’lı yıllarda ekranda yaptığı sunuculukla parlamaya başladı. Çıtı-pıtı kabına sığmayan ve güzelliğiyle adından söz ettiren Ece Erken, kısa sürede sanat dünyasındaki bazı ünlü isimlerin ve çapkın playboyların yakın takibine girdi. Özel hayatını gözler önünde yaşamaya özen gösteren Ece Erken 11 yılda medyaya bir çok isimle birlikte adını aşk dedikodularına yazdırdı.

YAŞADI, AMA İNKAR ETTİ

Erken’in şarkıcılarla başlayan aşk trafiği ise bir hayli karışık. Bir dönem Prestij Müzik’te aynı çatı altında bulunan Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Alişan’ın adı Ece Erken ile anıldı. Daha sonra işadamı Erdal Acar ile anılan Erken’in 10 yıl sonra bu kez Erdinç Acar ile Bodrum’da yeni bir aşka yelken açması çok konuşuldu. Ece ile kısa süreli yaşayan isimler arasında Hacı Sabancı, Nedim Keçeli, Öner Öngün ile Bursasporlu Sercan Yıldırım da yer alıyor.