Konya‘da Ak Parti‘ye Katılan Belediye Başkanlarına Ziyaret

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından AK Parti‘ye geçen bazı belde belediye başkanlarına ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretlere AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bestami İnan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Gök, Muhsin Aydın, Ramazan Özkaya, Fatma Armutcuoğlu, Hakkı Hayri Taşyüz ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nesrin Sert katıldı. İlk olarak Ilgın ilçesine bağlı Balkı beldesinde Saadet Partisi‘nden AK Parti‘ye geçen Belediye Başkanı Halil Yavuz‘u ziyaret eden teşkilat mensupları, ardından Beyşehir‘e bağlı Yenidoğan beldesinde Milliyetçi Hareket Partisi‘nden AK Parti saflarına geçen Belediye Başkanı Hüseyin Derebağ ile bir araya geldi. Yine Beyşehir‘in Emen beldesinde Cumhuriyet Halk Partisi‘nden istifa ederek AK Parti‘ye katılan Belediye Başkanı Osman Demir, Milliyetçi Hareket Partisi‘nden AK Parti‘ye geçen Akçabelen Beldesi Belediye Başkanı Hasan Sayın ile Gökçimen Belde Belediye Başkanı Mustafa Dokur‘u makamında ziyaret eden il teşkilatı mensupları, beldelerdeki eksiklikleri dinledi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bestami İnan, AK Parti‘yi tercih ederek çalışmalarını sürdüren belediye başkanlarına her zaman destek olacaklarını belirterek, bölgenin sorunlarının çözümü noktasında gayret sarf edeceklerini söyledi. Seçim çalışmaları sırasında beldelerin büyük katkısının olduğunu ifade eden İnan, “Seçimlerde Konya‘nın yüzde 70 oy alması ve Türkiye ortalamasını yükseltmesi bizim için büyük gurur. Bu sonucun alınmasında ilçelerimizin ve beldelerimizin büyük payı var. Türkiye‘nin daha yaşanılır bir ülke olması için desteklerini bizden esirgemeyen vatandaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz de sizin oylarınıza layık olmak için elimizden geldiğince hizmet etmek istiyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı İnan, konuşmalarının sonunda belde belediye başkanlarına hatıra kahve fincanı hediye etti.

Kaynak: İHA