Kimse Yok Mu Derneği, Ladik’Te 62 Çocuğa Sünnet Şöleni Düzenledi

Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Samsun Şubesi, Ladik ilçesinde sünnet ettirdiği 62 çocuk için sünnet şöleni düzenledi.

Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Samsun Şubesi, Ladik ilçesinde sünnet ettirdiği 62 çocuk için sünnet şöleni düzenledi.

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, Ladik ilçesinde kaymakam ve belediye başkanının desteğiyle dernek gönüllü üyesi Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Ali Osman Katrancı başkanlığında, Ladik Devlet Hastanesi’nde 62 çocuğun sünnetini gerçekleştirdi.

Birkaç gün önce sünnetleri yapılan çocukları sevindirmek adına Ladik ilçesi meydanında davullu zurnalı geniş kapsamlı bir sünnet şöleni gerçekleştirildi.

İlçede oluşturulan araç konvoyu ile tur atan çocuklar, daha sonra davul zurna eşliğinde geldikleri şenlik alanında çeşitli etkinliklerle eğlendi. Bisiklet ve çeşitli hediyelerle sevindirilen 62 çocuğa ayrıca cesaret belgesi verildi.

Günün önemine binaen bir konuşma yapan Kaymakam Kadir Perçi, ilçede geleneksel hale getirilen sünnet şöleninin organizasyonunu sağlayan Kimse Yok Mu Derneği yöneticileri ve gönüllü üyelerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan da çocukların hijyenik bir şekilde sünnetlerinin yapılmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Şölenin sonunda ise Kaymakam Kadir Perçi anlamlı çalışmalarda bulunan Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Özköroğlu’na, Belediye Başkanı Mehmet Karahan da Dernek Ladik Şube Başkanı Kaya Yıldırım‘a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Geniş katılımın olduğu sünnet şölenine ayrıca, Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şube Müdürü Cemil Başbay, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri de katılarak, çocuklara ve ailelerine yakın ilgi gösterdi.