Bakan Davutoğlu‘nun Seçim Gezileri Sürüyor

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya‘nın Hadim ilçesine bağlı beldeleri gezerek vatandaşlara seslendi.

Bakan Davutoğlu‘nun Seçim Gezileri Sürüyor
Seçim bölgesi Konya‘da seçim gezilerine devam eden Bakan Davutoğlu, Konya‘nın Hadim ilçesine bağlı 6 beldeyi tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Korualan beldesine gelen Bakan Davutoğlu‘nu beldedeki vatandaşlar oyun oynayarak karşıladı. Kendisini bekleyen vatandaşlarla tek tek el sıkışarak sohbet eden Davutoğlu, daha sonra Hadim İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan el işi sergisini ziyarete açtı. Bakan Davutoğlu, burada kursiyerler tarafından sergilenen el işi ürünleri

inceledi. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı‘nda bulunan bir kıraathanede vatandaşlara seslenen Bakan Davutoğlu, kendisinin de Torosların bir evladı olduğunu belirterek, "Benim çocukluğum hep buralarda geçti. Babam, ben çocukken hep bu bölgelere gelir ve bizi de yanında getirirdi. Birçok baba dostum hala buralarda yaşıyor. Biz de sizin gibi, bu Toroslar gibi başımız dik, sapasağlam ayaktayız. Nasıl Toroslar başı dik ve hiçbir şeye boyun eğmiyorsa biz de hiç kimseye karşı boynumuzu eğmeyiz" dedi.

Buradaki ziyaretinin ardından Bakan Davutoğlu, sırasıyla Dedemli, Yalınçevre, Bolat, Bağbaşı ve Bademli beldelerine giderek halka hitap etti. Bakan Davutoğlu son olarak Yerköprü Şelalesi‘ne gelerek partililerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA