Tövbeler Tövbesi 11.Bölüm fragmanı ve özeti

Bir pavyonda çalışan Mahir intihar etmek üzere olan patronunun kızını kurtarır ve kız tarafından tutkulu bir aşkla sevilmeye başlar. Tövbeler Tövbesi 11.Bölüm fragmanı ve özeti..

Tövbeler Tövbesi 11.Bölüm fragmanı ve özeti
Tövbeler Tövbesi dizisinin 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. Tövbeler Tövbesi izle. Tövbeler Tövbesi yeni bölüm izle. Tövbeler Tövbesi son bölüm seyret. Tövbeler Tövbesi dizisinin 11. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren izleyenlerinden tepki çekmeye başladı. Tövbeler Tövbesi dizisinin 11. Bölümünde neler olacak Tövbeler Tövbesi dizisinin 11. Bölüm fragmanına ve özetine beyazgazete.com'dan ulaşabilirsiniz.

Tövbeler Tövbesi dizisinin 11. Bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı andan itibaren beyazgazete.com'dan ulaşabilirsiniz.

Tövbeler Tövbesi dizisinin 10. Bölümünde yaşananlar:

Mahir, Fidan'la konuşmaya karar verir. Ancak yanlış yer ve yanlış zamanda gerçekleşen bu konuşmanın kavgaya dönmesi kaçınılmazdır.

Bu durum pusuda bekleyen Fatma'ya yarar. Ailelerin de karıştığı tartışma Garipler Mahallesini hareketlendirir.

Diğer yandan oynadığı oyunun esiri olmaya başlayan Oktay, Fidan'la bir kez daha başbaşa kalmanın planlarını yapmaktadır. Ancak Fidan'ı kandırmak artık gittikçe zorlaşmaktadır.

Oktay için karar zamanı yaklaşmaktadır. Bu oyuna devam etmek mi? Her şeyi itiraf etmek mi?

Tövbeler Tövbesi 11.Bölüm fragmanı ve özeti