Söke‘Nin En Güzel Bahçesine Yeşil Bayrak

Söke Belediyesince bu yıl 7.’si düzenlenen ‘En Güzel Bahçe Yarışması’nda jüri birinciyi belirlemekte zorlandı.

Söke‘Nin En Güzel Bahçesine Yeşil Bayrak
5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Söke Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yarışmada en güzel bahçesi seçilirken, birincilik ödülünde jüri zorlandı. Yapılan değerlendirmeler sonunda Site, apartman ve müstakil evler kategorisinde dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada Site Bahçelerinde; 1.Yenikent Mahallesi Yapı Kent Sitesi, 2.’liği Yenikent Mahallesi Onur Sitesi ve Özgür Sitesi, 3.Yenicami Mahallesi Güvence Sitesi, 4.Yenikent Mahallesi Halay Sitesi oldu.

Müstakil Ev ve Apartman kategorisinde; 1. Kiraz Polat (Yenikent Cem Sitesi), Mustafa İçel (Fevzipaşa Mahallesi), Ali Özbent-Ahmet Çirmen (Fevzipaşa Mahallesi Özen Sitesi 6-7.Blok) olarak belirlenerek birincilik paylaştırıldı. Değerlendirmede 2.’lik Ayşe Ateş (Atatürk Mahallesi) Aysel Bankı (Konak Mahallesi), 3. Aşır Tunca (Yenicami Mahallesi Güven Yapı Koop), Birsen Sümerkan (Kemalpaşa Mahallesi), 4.Mustafa Gültekin (Fevzipaşa Mahallesi), 5. Necati İnce (Atatürk Mahallesi) ve Ramazan Gürbüz (Atatürk Mahallesi) Neval Özat (Atatürk Mahallesi) seçilen isimler oldu.

Etkinlikte atık pil toplama ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllere verilirken, atık yağ toplama kampanyasına katkı sağlayan duyarlı iş yerlerine teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: İHA