Ayrı Yaşadığı Eşini Sokak Ortasında Bıçaklayarak Öldürdü

Başkent’te Burhan Uçar isimli şahıs bir süredir ayrı yaşadığı eşi Rahime Yıldız Uçar’ı (21) sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü.

Başkent’te Burhan Uçar isimli şahıs bir süredir ayrı yaşadığı eşi Rahime Yıldız Uçar’ı (21) sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde Eryaman 1. TBMM Caddesi 4. Etap Parkı‘nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Rahime Yıldız Uçar, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Burhan Uçar ile parkta karşılaştı. Burhan Uçar, çocuğunu kendisine göstermediği ve kendisini aldattığını iddia ederek eşiyle tartışmaya başladı. Kısa süre sonra tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Burhan Uçar, yanında taşıdığı bıçağı çıkararak, eşini bıçakladı. Uçar, daha sonra bıçakladığı eşini olay yerinde bırakarak kaçtı. Vatandaşların yardım çağrıları üzerine bölgede devriye gezen polis ekipleri olay yerine geldi. Kaçmaya çalışan zanlı kıskıvrak yakalandı. İhbar üzerine parka gelen sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Uçar’ın cenazesi yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Ailenin bir yaşlarında erkek çocukları olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlı önce Şehit Osman Avcı Polis Merkezi’ne götürüldü. Zanlı daha sonra buradan Etimesgut Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Zanlı, gazetecilerin "Eşini neden öldürdün?" sorusunu cevapsız bıraktı.

Öte yandan Uçar’ın karakoldan çıkarılması sırasında kameralardan kaçırılması dikkat çekti.