Unutulmaz 89. Bölüm özeti ve fragmanı

ATV' de ekrana gelen Unutulmaz sıra dışı konusu ile diğer diziler arasında kendisine bir yer edinmeyi başardı. Ablasının mutluluğu için susmak zorunda olan bir kız ve aşık olduğu adam…

Unutulmaz 89. Bölüm özeti ve fragmanı
Unutulmaz son bölüm izle. Unutulmaz son bölüm full izle. Unutulmaz son bölüm seyret. Unutulmaz 89.Bölüm fragmanı yayınlandı. Unutulmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Unutulmaz yeni bölüm fragmanı izle. Unutulmaz son bölüm izle. Unutulmaz seyret. Unutulmaz 89.Bölüm fragmanı yayınlandığı anda izleyenlerinden iyi yönden tepki almaya başladı. Unutulmaz 89.Bölümünde neler olacak. Unutulmaz 89.Bölüm fragmanı ve özetine bu sayfandan ulaşabilirsiniz.

Unutulmaz dizisinin 89. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Silahını Harun'a doğrultmuş olan Batu, bu savaşı kazandığını düşünürken Harun ona mücadelenin henüz bitmediğini gösterecektir. Eda, Harun'un hayatından endişe ederken, Harun da Batu'nun bir kez daha elinden kaçmasına izin vermemek için elinden geleni yapmaktadır. Harun'dan gelen telefon Eda'yı rahatlatırken, beraberinde endişeleri de getirir. Batu'nun hedefinde Harun'un ailesi vardır.

Annelerinin bulaşıkçılık yaptığını öğrenen Ferda ve Kerem Türkan'ı işi bırakması için ikna etmeye çalışırlar. Ancak Türkan ne işi bırakmayı, ne de tedavi olmayı kabul etmektedir. Burak'ın peşinde bir tetikçi olduğunu anlayan Harun, son çare olarak Burak'ı tehlike çemberinin dışına çıkarmak ister.

Ancak hiçbir önlem Aras'ın öfkesi karşısında yeterli olmayacaktır. Bu arada polisten gelen bir haber Harun'u harekete geçirirken, Batu'da yaşam ve ölüm arasındaki ince çizgide ayakta kalmaya çalışmaktadır.. Harun ve Batu..İki eski dost..iki amansız düşman..

Unutulmaz özellikle bayan izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Cevap arayan sorulara birbirini takip eden bölümlerde cevap verilirken finalde ise ne olacağı merak konusu.