Chp Milletvekili Dilek Yılmaz’Dan Teşekkür Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Avukat Dilek Akagün Yılmaz, mazbatasını aldıktan sonra kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

12 Haziran seçimlerinde CHP Uşak Milletvekili seçilen ve hafta içinde mazbatasını alan Dilek Akagün Yılmaz, vatandaşların sorunlarını dinledi. Uşak’ın ilk kadın milletvekili olma özelliğini taşıyan Yılmaz, ilin sorunlarını içeren dosya hazırlıyor. Mazbatasını aldıktan hemen sonra kent merkezindeki sivil toplum örgütleri ve kamu kuruluşlarına teşekkür ziyaretinde bulunan Yılmaz, Eşme, Banaz, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey’de de temaslarda bulundu. İlçe ziyaretlerinde vatandaşlara teşekkür edip sohbet eden ve sorunları yerinde inceleyen Dilek Akagün Yılmaz, “Uşak’ın ilk kadın milletvekili seçilmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Uşak halkının sorunlarını mecliste çözüm arayacağım. Seçimden sonraki ziyaretlerimde kadınlarımızın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştım. Uşaklı kadınları mecliste temsil edeceğim. Seçimlerde bize destek veren il ve ilçe teşkilatlarımıza, bize oy veren yada vermeyen Uşak halkına teşekkür ediyorum. 4 yıl süreyle hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Kentin valisini, belediye başkanını ve ilçelerimizin kaymakamları ile belediye başkanlarını da ziyaret ettik. Sorunları ve çözüm yollarını gözden geçirdik. Halkımızla bir kez daha kucaklaştık. Şimdi sıra çalışmaya, hizmet üretmeye geldi” dedi.

Milletvekilliği süresince halkın içinde olacağını da anlatan Dilek Akagün Yılmaz, “ Uşak halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışacağız. Vatandaşlarımızın derdiyle dertlenip sevincini paylaşacağız. İlkler şehir Uşak’ta ilk kadın milletvekili seçilip bir ilki daha gerçekleştirdik. Mecliste hemşehrilerimizi ve Uşaklı kadınlarımız layıkıyla temsil edeceğim” dedi.

Kaynak: İHA