CEO'lar sahne aldı

Kritik kararlara imza atan dev şirketlerin CEO'ları, bu kez müzik yaptı. Eczacıbaşı CEO'su Karamercan ve Ecza Dolabı grubu gençleri coşturdu.

CEO'lar sahne aldı
TÜRKİYE’NİN en büyük holdinglerinin yöneticilerinin kurduğu CEO Club, sıkıcı iş toplantıları yerine ellerine gitarları alıp müzik yaptı. Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda ve çeşitli şirketlerin etkinlik sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte ilk kez sahne alan orkestraların yanı sıra, sosyal dezavantajlı gençlerin oluşturduğu Social Inclusion Band de performans sergiledi. Gecenin en dikkat çekici etkinliği ise Eczacıbaşı Holding CEO’su Erdal Karamercan ve Eczacıbaşı Koramic Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Hüseyin Bilmaç ile Eczacıbaşı çalışanlarından oluşan ‘Ecza Dolabı’ grubunun konseri oldu. Toyota eski Genel Müdürü İbrahim Orhon ve Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil de birer parçada Ecza Dolabı’na katılarak renkli bir sentez oluşturdular. Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su ve grubunun konserdeki performansı da izleyicilerden yoğun alkış aldı.

Öncü bir sosyal girişim projesi

Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray’ın ev sahipliğinde düzenlenen CEO Club gecesinde yöneticiler, iş dünyasındaki başarılarını sahneye taşıdı. Başarılı bir kariyere imza atmak için sanatsal uğraşılardan taviz vermeye gerek olmadığını kanıtlayan yöneticiler, sahnede genç müzisyenlerle çarpıcı bir müzikal diyalog kurdu. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray “Social Inclusion Band, Türkiye Vodafone Vakfı’nın 2008 yılından beri Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Alternatif Yaşam Derneği ile beraber yürüttüğü ‘Düşler Akademisi’ projesinin çok önemli bir parçasıdır. Öncü bir sosyal girişim projesi niteliğinde olan ve toplumsal hayata eşit ve aktif katılımın örneğini sunan Düşler Akademisi, ‘sanat ve sanatçı engel tanımaz’ sloganı ile şimdiye kadar 600’den fazla gencimizin potansiyelini açığa çıkarmasına yardımcı oldu” dedi.