Samani Ve Şahin‘in Seçim Çalışmaları

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret ederek,"12 Haziran genel Seçimi bizim için önemli, istikrarın sürmesi ve Türkiye‘yi 2023 hedeflerine taşımak için yine tek başına iktidar olmalıyız" dedi.

Samani Ve Şahin‘in Seçim Çalışmaları
12 Haziran Milletvekili Genel Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Ahmet Şahin seçim gezilerine devam ediyor.

Samani ve Şahin ilk olarak Akseki-İbradı Güçlüköy Beldesi‘nde yapılan kahve toplantısında belde sakinleri ile buluştu. Burada belde sakinlerine hitap eden Samani, "Antalya‘da ve Türkiye‘nin dört bir yanında 8,5 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımları görüp, bizzat şahitlik ediyoruz. Dolayısıyla 12 Haziran 2011 seçimleri de zor değil. Yeter ki; yaptıklarımızı tüm vatandaşlarımıza anlatalım. Seçimler bizim için önemli, istikrarın sürmesi ve Türkiye‘yi 2023 hedeflerine taşımak için yine tek başına iktidar olmalıyız. Güçlü Köy‘de güçlü olursak güçlü bir şekilde iktidara gelebiliriz" dedi.

Ahmet Şahin ise Akseki, İbradı, Gündoğmuş yöresinde geçim kaynakları kısıtlı olduğu için hep göç veriyor. Bu bölgenin insanı okuyup, iyi yerlere geliyor. Birçok alanda olduğu gibi AK Parti iktidarında eğitimde de önemli başarılara imza atıldı. Artık her okulda ve derslikte çocuklarımız bilgisayarlı eğitimi görüyor, bunları en iyi siz anlayabilirsiniz" diye konuştu.

Daha sonra da Akseki ilçesinde partililer ve vatandaşlarla buluşan Samani ve Şahin, Akseki‘nin köylerine önemli hizmetler yaptıklarının altını çizdi.

Ardından İbradı‘ya geçen Samani ve şahin, ilçe esnafını tek tek ziyaret edip, hayırlı işler diledi. Samani ve Şahin, cadde üzerindeki CHP seçim bürosuna da girip görevlilerle sohbet etti. İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ormana Beldesinde düzenlenen Hıdırellez etkinliğine katılan Samani ve Şahin, daha sonra Ormana Belediyesi ve İl Özel İdaresi tarafından onarılan Mehmet Yücel Kültür Evi‘nin açılışını yaptı.

SADECE OMUZ VERDİK

İbradı gezisini tamamlayan vekil adayları yol üzerinde çamura saplanan bir otobüsü saplandığı yerden iterek çıkardılar. Kendilerine yardım eden Ak Partili adaylara teşekkür eden otobüs içindeki kadınlar, "Siz olmasaydınız belki de gece geç saatlere kadar kurtarılmayı bekleyecektik" demesi üzerine, AK Parti Adayı Hüseyin Samani, "2002 yılında Türkiye de borç batağına saplanmıştı. Bankaların içi boşatılmış, ekonomi yolundan çıkmıştı. AK Parti kurulduktan kısa bir süre sonra ekonominin imdadına yetişip ülkemizi borç batağından çıkardı. Biz ise, şimdi sizin otobüsünüzü görünce saplandığı çamurdan kurtarmak için omuz verdik sadece" diyerek espri yaptı.

Kaynak: İHA