Kavak Yelleri 160. Bölüm özeti ve fragmanı

Çekimleri ilk olarak İzmir Seferihisar'da başlayan dizi daha sonra İstanbul'a transfer oldu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği dizi her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenmeye başladı.

Kavak Yelleri 160. Bölüm özeti ve fragmanı
Kavak Yelleri dizisinin 160. Bölüm özeti web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Aslı mahallerd ezor zamanlar geçirir, mahallelinin ön yargıları yüzünden canına kasdedilir. Aslı, arkasından kaynatılan cadı kazanlarına rağmen, mahallelinin en zor anında yardıma koşar. Aslı hem ayakta kalmaya çalışır, hem de hamileliğiyle ilğili gel-gitler yaşar. Aslı tek başına çocuk büyütmenin ne kadar güç olduğunu görür, bir yandan da çocuğunu doğurmak ister.

Doğru kararı vermek onun için çok zordur. Deniz ile mine nihayet evliliğin eşiğindedir. Özge elinde silahıyla nikahı kana bulamak ister. Özge tehdidi artarark sürmektedir. öte yandan Aslı'yı düğünde gören Güven, aşkının imkansızlığını bir kere daha anlar. Mine ile Su, Güven'e bir kız arkadaş bulmaya çalışır.

Mine yoğa kursunda tanıdığı Aylin'i Güven'e sevgili adayı olarak düşünür. Güven'in ise Aylin'den bambaşka beklentileri vardır. Aslı bebek konusunda kararını verir. Kararını mezara giderek Efe'ye anlatır. Özge ise, Mine ile Deniz'i sonsuza dek ayırmaya kararlıdır. Ekremden çeldığı arabayı son sürat Mine'nin üzerine sürer. Özge amacına ulaşmaya çok yakındır.

Bir grup genç arkadaşlar arasındaki ilişkileri konu alan dizi bazen güldürürken bazen de yaşanan trajik olaylardan ötürü seyirciyi hüzünlendiriyor.