Her Şeye Rağmen 7. Bölüm özeti ve fragmanı

Babası haksız yere idam edilen bir genç davanın hâkiminden intikam almak için sürgün edildiği kasabaya dönmeye çalışıyor. Dizi de işte bu hikâyenin üzerine kuruluyor.

Her Şeye Rağmen 7. Bölüm özeti ve fragmanı
Her Şeye Rağmen dizisinin 7. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Leyla Nusret'in evlenme teklifini kabul etmiştir. Nişan merasimi için Şehrin önde gelen isimleri davet edilmiş ve hummalı hazırlıklar başlamıştır. Leyla'nın Nusret ile evlenmeyi kabul ettiğini öğrenen Memet, nişan merasimine yetişmeye çalışan Zeliha ile yolda karşılaşır.

Leyla'nın nişanlanacağı haberi Memet'e karışık duygular yaşatmaktadır. Memet, Leyla'nın evlilik kararından emin olup olmadığını anlamak için buluşmaya çağırır.

Leyla kendi nişanında ortadan kaybolacak ve Memet ile gizlice buluştuktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Recep, Ahmet'in iffetsiz bir kadın ile görüştüğünü öğrenmiştir. Recep konuyu aile meclisine taşımakta kararlıdır.

Memet, davanın seyrini değiştiren yeni delilin, yani anahtarın açtığı kilidi bulabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Saadet Kılıçer'in ağabeyi Macit, Memet'in dikkatini çeker. Cinayet ile ilgisi olabileceğini düşünen Memet bu bağlantıyı ortaya çıkarmaya kararlıdır.

Ancak Memet'i bekleyen sürprizler henüz bitmemiştir. Bir tesadüf sonucu bulunan valiz akılları karıştırır. Cinayetin çözülmesine her gün bir adım daha yaklaşılmakta ve sinirler giderek gerilmektedir.

Mehmet’in dönüş yolunda tanıştığı ve hoşlandığı kız da davanın hakimi Mümtaz Bey’in kızı çıkınca işler daha da karışıyor.