Osmaniye‘de Yeni Çarşı Parke Yol Ve Kaldırım Çalışması Tamamlandı

Osmaniye Belediyesi tarafından Yeni Çarşı’da yapımı tamamlanan parke yol ve kaldırım çalışması ile ilgili açılış töreni düzenlendi.

Osmaniye‘de Yeni Çarşı Parke Yol Ve Kaldırım Çalışması Tamamlandı
Belediye tarafından 2.314 metrekarelik parke yol ve 650 metrekarelik parke kaldırım çalışmasıyla yenilenen Yeni Çarşı’da düzenlenen törende bir konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, “Bu bölgedeki esnaflarımıza verdiğimiz sözü hamdolsun yerine getirdik. Yeni Çarşı’da sürdürdüğümüz çalışmalarımızda esnaflarımızın desteğinden ötürü huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi kentimizin her köşesine ve her vatandaşımıza eşit şekilde götürüyoruz. Yeni Çarşı’yı daha hareketli bir yer haline getirmek önümüzdeki günlerde üzere bir yol açma çalışmamız olacak. Yeni Çarşı’daki esnaflarımıza bu bölgenin daha cazip hale getirilmesi adına iş yerlerinin özellikle dış cephelerinin boyanması konusunda talepler doğrultusunda yardımcı olacağımızı bilmenizi istiyorum. Yapılan hizmetin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Alibeyli Mahallesi Muhtarı Hülya Önal’da konuşmasında Belediye Başkanı Kadir Kara ve Belediye ekiplerine yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Konuşmaların ardından açılış merasimi yapıldı. Yeni Çarşı’da tamamlanan parke yol ve kaldırım çalışmasının açılışını Belediye Başkanı Kadir Kara, Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Milletvekili adayı İbrahim Karayiğit, İlçe Başkanı Ali Fuat Gardaş, Alibeyli Mahallesi Muhtarı Hülya Önal ve çarşı esnafı birlikte yaptı.

Kaynak: İHA