Papatyam 105.Bölüm fragmanı ve özeti

Metin Akpınar'ın dizi oyuncusu olarak karşımıza çıktığı Papatyam, Star TV'de ekrana gelen diğer bir komedi dizisi. Bir çok kez evlenen kasap Necati aradığı mutluluğu son eşinde bulmuştur.

Papatyam 105.Bölüm fragmanı ve özeti
Papatyam 105.Bölüm fragmanı yayınlandı. Papatyam 105.Bölüm fragmanı yayınlandı anda en çok izlenen fragmanlar arasına girdi. Papatyam 105.Bölümünde neler olacak. Papatyam 105.Bölüm fragmanı ve özetine bu siteden olaşabilirsiniz.

Papatyam dizisinin 105. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Necati usta'nın annem köftesinin methini duyan, bir gıda firmasının temsilcileri, isim hakkı için, Necati ustaya geri çeviremeyeceği bir teklif sunarlar. Köfteciyi bir restoranlar zincirine dönüştürmek istemektedirler.

Necati usta bu teklife temkinli bakar. Ancak Lütfü bu teklifin reddedilemeyecek kadar iyi olduğunu düşünmektedir. Kabul etmesi için Necati Usta'ya baskı yapar. Ancak hepsini bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

Necati usta apartman yöneticisi olarak, binanın mantolaması için harekete geçer. Ancak eski yönetici Ceyhun Necati usta'nın bu işten nemalandığını düşünmektedir ve bunu kanıtlamak için daha ucuz fiyat aramaya başlar.

Daha ucuz fiyat bulması halinde Necati usta'nın yolsuzluk yaptığını kanıtlayacaktır.