Canan 17.Bölüm fragmanı ve özeti

Daha küçük yaştayken zengin bir aileye evlatlık olan verilen Canan, bunun bedelini de hayatıyla ödüyor. Aradan yıllar geçtikten sonra zengin ve güçlü bir kadın olarak geri dönen Canan eski yaşamıyla da yüzleşiyor.

Canan 17.Bölüm fragmanı ve özeti
Canan 17.Bölüm fragmanı yayınlandı. Canan 17.Bölüm fragmanı yayınlandığı anda izleyenlerinden iyi yönden tepki almaya başladı. Canan 17.Bölümünde neler olacak. Canan 17.Bölüm fragmanı ve özetine bu sayfandan ulaşabilirsiniz.

Canan dizisinin 17. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Selim, Canan'ı kurtaracağı anda kafasına sert bir darbe alarak, saf dışı kalır. Selim kanlar içinde kıpırtısız yatmaktadır. Canan iyice paniğe kapılır. Sevdiği adamı kurtarmak için can havliyle bağırmaktadır.

Carla, polisle yaptığı aramada eli boş dönmüştür. Ama şüpheleri tek bir kişinin üzerine yoğunlaşmıştır, Abdullah. Nevin, bugüne dek çocuklarına zarar verdiğini düşünüp kızını Lami'yle bir kez daha konuşur.

Gizimli işkenceci, Canan'ı başka bir yere götürerek hesaplaşmasını orada sürdürecektir. İşkencecinin kimliği ortaya çıktığında ise Canan için durum daha karışık bir hal alır.

Şakir ve Renknaz, kızları için endişelenmekdeyken Perihan'ın vereceği bir haber onları daha da kederlere sürükleyecektir. Canan'ın yıllarca peşinden koştuğu sırlar aydınlanmıştır.

Ancak öte yandan, hayatının büyük bir dönüm noktasına gelmiştir. Canan ile yıllar önce ona en büyük kötülüğü yapan kişi, şimdi büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir.