Erdoğan'a pankart sürprizi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Beylikdüzü mitinginde halka sesleniyor

Sevgili kardeşlerim dağları deldik dağları. Trakya'da 8 tane baraj gölet yaptık. İstanbul'umuzun su sorunu yok. Ömerli'den Terkos'a boğazın altından hat çektik. Biz diyoruz ya yeni projeler Kanal İstanbul diyoruz ya yavru muhalefetin genel başkanı ana muhalefetin genel başkanı. Burada insan yok diyorlar. Hani düşündüm sonra aklıma geldi. Animasyonumuz vardı ya orada kanalda yürütülen gemiler vardı ya biz orada insan yürütmeliydik. Biz onu da yapsaydık Kılıçdaroğlu bu yüzmeyi bilmiyor derdi. Eğitimde attığımız adımları görmez insan yok' dedi.

İstanbul mitingleri kapsamında Beylikdüzü'ne gelen Başbakan Erdoğan'ı meydanda sürpriz bir afiş bekliyordu. Asılan afişte 'Yıl 1453 gemiler yürür karadan, yıl 2023 gemiler yürür karadan' yazıyordu. Afişi okuyon Başbakan Erdoğan 'İşte o ecdadın torunu olursan böyle olur. Eyvallah eyvallah' diyerek afişi asanları selamladı.

Başbakan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü; Artık gençlere elektronik kitaplar vereceğiz. Sana normal bir kitap da vereceğiz. iPad kadar bir elektronik kitap. Bütün müfredatı buraya yükleyeceğiz bütün herkes derslerini oradan takip edecek. George, Helga ne ile eğitim görüyorsa benim Ayşem, Mehmedim, Fatmam aynı eğtimi görecek.

Erdoğan'a pankart sürprizi