Tamer Dağlı Kozan‘da Seçim Bürosu Açtı

AK Parti Adana Milletvekili adayı Tamer Dağlı Kozan‘da seçim bürosu açtı. Büronun açılışına AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Ak ve partililer katıldı.

AK Parti Adana Milletvekili adayı Tamer Dağlı Kozan‘da seçim bürosu açtı. Büronun açılışına AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Ak ve partililer katıldı.

Kozan‘ın Saimbeyli Caddesi üzerindeki büroda konuşan İlçe Başkanı Zeki Ak; “Uzun bir çalışmadan sonra artık hasat dönemine girdik. Bugünlerde iç ve dış muhalefetin tahammül edemediği şey bu milletin iradesi, hayat tarzı, huzuru, barışı, güveni ve istikrarıdır. 12 Haziran‘da istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Ak Parti ile tüm Türkiye olduğu gibi Adana ve Kozan’da değişiyor ve gelişiyor. Hükümetimiz son zamanlarda duble yol çalışmalarına oldukça önem veriyor. Bizler de Kozan’da sizlerin yetkisi ile birçok hizmete imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Mesela hastane kavşağına Türk Büyüklerimizin anıtını yaptık. Eğer isteseydik o alanı dükkan olarak tasarlar ve kiraya verirdik buda dünya kadar getiri sağlardı ama biz halkımızı düşünüyoruz. Daha önce bir kişinin bile gitmediği Kozan Kalesi, Manastır Piknik Alanı ve Dağılcak Mesire alanında boş yer bulunamıyor. Bizler hakikaten Kozan sevdalısıysak yapılan bu hizmete kulak verelim. Bu seçim milletimiz için dönüm noktası olacaktır. İnşallah 12 Haziran da sizlerle birlikte Kozan’da yeniden bir ilke imza atmak dileğiyle” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Tamer Dağlı, Türkiye‘nin koalisyon hükümetleri ile geçmişte büyük kriz yaşadığını belirterek, “Ben bir bankacı olarak 1994 ve 2001 yıllarındaki krizleri unutmuyorum. Çünkü bende dahil o yıllarda bir çok bankacı arkadaşım işsiz kalmıştı. Ülkemizde kırılgan bir ekonomi var olup, o dönemdeki koalisyon hükümeti İMF’den bir milyon dolar borç alabilmek için adeta kapısında yatar hale gelmişti. Hatta bir AB sevdası vardı bizde o zamanlar. Ama şimdi onlarda Türkiye sevdası var” diye konuştu.

Dağlı; “Bugün Kozan’da belediye başkanımız yüzlerce hizmete imza atmışken, kalkmış birisi yahu başkan benim evimin arkasındaki yol ne zaman yapılacak diye televizyona çıkıyor. Be adam 50 hizmetten 49‘u yapılmış daha ne istiyorsun?. Bu zamana kadar birçok belediye başkanı gelmiş geçmiş bu memlekette o zaman aklın neredeydi?.

Bugün çıkmış bir MHP’li kardeşim Adana Kozan arası neden yapılmıyor diyor. Yahu milleti kandırdığınız yetmiyormuş gibi bir de enayi yerine mi koyuyorsunuz?” şeklinde konuştu.

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın ise "Milletimiz artık yapılan hizmetleri görüyor. Bu hizmetlere göz yummak demek vatan hainliği demektir. Ne yazık ki muhalefet bu hizmetleri görmüyor. Bugün kendini milliyetçi zanneden bir grup çıkmış Ak Parti gelince bayrağı değiştirecek diyor. Be adam Başbakanımızın Hakkari’deki konuşmasını duymadınız mı? Başbakanımız orada tek bayrak, tek vatan, tek dil dedi. Oysa bugün bazıları oraya gidip özerklik sözü veriyor. Bugün Bingöl’de bile üç milletvekili çıkaran bir partiyiz biz. Bizler artık partimize çamur atmaya kalkanlara izin vermeyeceğiz. Bugün Hükümetimizin çok büyük hayalleri ve projeleri var. Bizler bu projelerin kaldığı yerden devam etmesi için 12 Haziran’da yeniden AK Parti’ye oy verelim” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Tamer Dağlı’nın seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.