Kozanoğlu: Milliyetçilik Vatandaşların Yaşam Kalitesini Yükseltmektir

AK Parti Adana milletvekili adayı Mustafa Özkozanoğlu, milliyetçiliğin vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu söyledi.

Kozanoğlu: Milliyetçilik Vatandaşların Yaşam Kalitesini Yükseltmektir
AK Parti Adana milletvekili adayı Mustafa Özkozanoğlu, milliyetçiliğin vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu söyledi.

Kozanoğlu, Kozan İlçe Başkanlığı tarafından sürdürülen seçim çalışmaları Ağlıboğaz Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Mitinge, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak, Adana Milletvekili Adayı Av. Mustafa Özkozanoğlu ve mahalle muhtarlarının da katılımı ile gerçekleşti

Hükümetin ve yerel yönetimin hizmetlerine değinen AK Parti İlçe Başkanı Zeki Ak, "Hükümetimiz eğitim, ulaşım ve birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da adeta reform gerçekleştirmiştir. Partimiz din, dil, ırk ve statü tanımadan herkesin hizmetindedir." dedi. Gençliğini Türkeli ve Aglıboğaz mahallelerinde geçtiğini anlatan AK Parti Adana milletvekili adayı Mustafa Özkozanoğlu, "2004 yılında da ilçemizde Sayın Belediye Başkanımız Kozan’da iktidara gelmesi ile mahallemiz daha yaşanılabilir hale geldi. Sayın Başkanımız sadece belediyecilik anlamında değil sizlere hizmetin her kademesinde hizmet vererek sizlere o hizmeti ulaştırmanın heyecanını yaşıyor." şeklinde konuştu.

Milliyetçiliğin vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu kaydeden Özkozanoğlu, "Eskiden Saimbeyli ye giderken illallah ederdik. Ancak şuan yollarımız yapılıyor. Kozan Adana, Kozan- Feke- Saimbeyli arası yollarımız genişliyor. Ulaşım Ak Parti iktidarının en büyük başarılı olduğu alanlardan biridir. Artık şehirlerimizde alt yapı problemi kalmadı sayılır. Aslında milliyetçilik sizlere hizmet edebilmektir. Sizlerin yaşam kalitesini yükseltmektir milliyetçilik. Bizim için kafatası milliyetçiliği değil hizmet milliyetçiliği önemlidir. Bizler hortumcuların, çetelerin desteklediği bir parti değil, halkımızın desteklediği bir partiyiz. Sizler bunları sandıkta hüsrana uğratın." diye konuştu.