Babam Sağolsun 3. Bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Babam Sağolsun 3. Bölümüyle 27 Mayıs Cuma akşamı Atv ekranlarında olacak.

Babam Sağolsun 3. Bölüm fragmanı yayınlandı
Babam Sağolsun 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Babam Sağolsun 3. Bölümünde neler olacak. Babam Sağolsun 3. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren beyazgazete.com'da.

Babam Sağolsun dizisinin 3. Bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı nada sitemizde yer alacaktır.

Babam Sağolsun dizisinin 2. Bölüm özeti:

Ali Usta ile oğlu İsmail arasındaki gerilim büyüyor. İsmail, taş fırının derdinden çok sıkılmıştır… Sabahları erken kalkmak, odun taşımak vs… Taş fırının derdinden kurtulmak için elektrikli fırına ihtiyaç vardır. Ancak Ali Usta elektrikliye geçmeme konusunda çok kararlıdır.

Taci ise, Ali Usta'ya fark ettirmeden elektrikli fırın alınması konusunda İsmail'i ikna eder. Ancak elektrikli fırın almak için para bulmaları gerekir. İsmail, annesi Hayriye Hanım'dan yardım ister.

Hayriye Hanım kızı Zeynep'i evlendirmeyi kafasına takmıştır. Bu konudaki en büyük yardımcısı on numara Ayten, Zeynep'e yeni bir talip olduğunu söyler. Tek sorun çocuğun, Zeynep'e çaktırılmadan tanıştırılmasıdır. Bunun için Hayriye ve Ayten güzel bir plan hazırlar…

Deniz üniversite sınavında babasının istediği dişçiliği yazmamaya kararlıdır. Deniz'in başka idealleri vardır. İdeallerini Ali Usta'ya fark ettirmeden hayata geçirmek ister.