Karakol 3.Bölüm fragmanı ve özeti

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Karakol 2.Bölümüyle 18 Mayıs çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında olacak. İşte Kararkol 2. Bölüm özeti ve fragmanı...

Karakol 3.Bölüm fragmanı ve özeti
Karakol 3.Bölüm fragmanı yayınlandı. Karakol 3.Bölüm fragmanı yayınlandığı anda en çok tıklanan fragmanlar arasında kendine yer buldu. Karakol 3.Bölümünde neler olacağı merak konusu. Karakol 3.Bölüm fragmanı ve özetine bu sayfadan uşama bilirsiniz.

Karakol 3.Bölüm özeti Show TV wep sitesinde şu şekilde yer aldı.

Ayşe Yıldırım Tim'de, Tim uyuşturucu operasyonunda.

Ada Karakol'a geliyor... Karakol'da aşk var...

Reşat, Songül'u öldürülmek üzereyken Mahmut'tan kurtarır. Yıldırım Tim'e İsmail'in yerine, Reşat'ın isteği üzerine Ayşe tayin olur. Ancak Ayşe bu kararından pek emin değildir. Bir uyuşturucu operasyonu sonrasında, Aykut bir miktar para ve uyuşturucuyu sakladığı arabasını çaldırır. Arabanın çalındığını öğrenen Hafız, Yıldırım Tim'i köşeye sıkıştırır.

Cinayet masası ise, yalnız yaşayan yaşlı kadın cinayetleriyle uğraşmaktadır. Çoğunlukla öğrencilerin yaşadığı apartmanlarda tek başına yaşayan iki yaşlı kadın aynı şekilde öldürülmüştür. Bu cinayetlerle ilgili olarak öğrencileri sorgularken, bir yandan da bir düğünde maganda kurşunu sonucu ölen bir kız çocuğu davasıyla ilgilenirler. Ancak düğünde kullanılan bir silah, onları faili meçhul bir gazeteci cinayeti davasına götürür.

Öte yandan Cengiz'in kafede tanışıp aşık olduğu Ada, karakola gelir.