Chp Sandığa Sahip Çıkacak

CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, kullanılan her bir oyun kendileri açısından ‘kutsal‘ olduğunu ve bu nedenle de sandığa sonuna kadar sahip çıkmakta kararlı olduklarını söyledi.

Chp Sandığa Sahip Çıkacak
12 Haziran‘da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili seçim çalışmalarını sürdüren Karalar, beraberindeki CHP Adana milletvekili adayları Canan Billor, Müzeyyen Şevki, Rıza Mete, Murat Öztanrıöver ve Orhan Toklu ile birlikte merkez ilçe Sarıçam‘da düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün‘ün de hazır bulunduğu toplantıya mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

Burada konuşan Karalar, “Hangi parti sizi savunuyor, sorun ve sıkıntılarınızı çözüme kavuşturuyorsa ona oy verin. Sayın Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı olduktan sonra partide ciddi bir değişim oldu. CHP, çocuk ve gençlerin yanı sıra onların eğitimleriyle de ilgilenirken, çocuğu yatağa aç giren anneler ve o annelerin gözyaşlarıyla, gençlerin askerlik sorunlarıyla da ilgilenmeye başladı. Kısacası hemen hemen her soruna CHP bir çözüm yolu bulmaya çalışıyor. Halkla bu kadar yakın ilgilenen, ‘Benim için yandaş yok vatandaş var‘ diyen, ağlamayan ana isteyen, mutlu bir Türkiye isteyen bir genel başkan varken, bizim de ona sahip çıkmamız gerekir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun, emekliyi ‘ikinci sınıf vatandaş‘ olmaktan kurtaracağı ve Başbakan olması halinde de bu sözünü 4 aylık bir zaman diliminde yerine getireceğini, aksi haldeyse bu görevinden istifa edeceği yönünde açıklamalarda bulunduğu hatırlatan Karalar, “Demek ki, liderimizin söylediği şeyler doğru şeyler ve Sayın Kılıçdaroğlu yapacağına inanarak bunları söylüyor” diye konuştu. Siyasi anlamda vaatlerde bulunmak değil, dile getirilen vaatleri yerine getirebilmenin önemli olduğunu kaydeden Karalar, bu noktada da Kemal Kılıçdaroğlu‘nun verdiği sözlerin yerine getirileceğine kendileri gibi halkın da inandığını savundu.

Zeydan Karalar, “Siz burada CHP‘yi birinci yapıyorsunuz, biz Adana‘da birinci yapıyoruz, genel başkanımız Türkiye‘de birinci yapıyor bu partiyi ve haramileri gönderiyoruz. Yandaşlara hizmet eden hükümeti gönderiyoruz. Bizim adaylarımızın 14‘ü de birinci sıradaki aday gibi çalışıyor. Ayak basmadığımız köy kalmayacak. Ama sadece bizlerle olmaz, sizlerin de 24 saat çalışıp; komşularınızı, akrabanızı sandık başına giderek CHP‘ye oy vermesi noktasında onları ikna edeceksiniz. Sizin oylarınız bizim için kutsal. Sizin kullanacağınız oylar, Türkiye Cumhuriyeti‘ni kurtaracak. Yüz binlerce insana iş kuracak bir ülkeyi yeniden yapalım. Gelin hep birlikte Türkiye‘yi yeniden inşa edelim” ifadesini kullandı.

Sandık başında görev alacak olan partililerin eğitimden geçirildiğini hatırlatan Karalar, kullanılan her bir oyun kendileri açısından ‘kutsal‘ olduğunu, bu nedenle de sandığa sahip çıkmak zorunda olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA