Milletvekili Adayı Sakar Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Zeynep Müjde Sakar seçim çalışmaları kapsamında Harran‘a geldi.

Harran‘da halkın yoğun ilgisi karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Sakar, "İlçe, belde, mezra, köy gözetmeden memleketin her karış toprağını gezip tüm vatandaşlarımıza kendimizi, partimizi, geçmişte yapılan ve yarında devam edecek olan hizmetleri anlatacağız. Bugün de bu kapsamda Harran‘dayız. Bu güzel karşılama için herkese, tüm Harranlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Harranlı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Sakar, vatandaşlara AK Parti‘yi anlatırken yakalarına AK Parti rozeti taktı. Özellikle kadınların ilgisi karşısında duygusal anlar yaşayan Sakar, Şanlıurfa‘nın yöresel kıyafetlerini giymeyi de ihmal etmedi. Kısa sürede etrafında büyük bir kalabalık bulan Zeynep Müjde Sakar topluluğa hitap ederek ilgiden ve sevgiden dolayı teşekkür etti. Seçim çalışmalarına yarın Akçakale‘de devam edeceğini belirten Sakar, bu yoğun temponun seçimden sonrada devam

edeceğini belirtti. Memleketin sorunlarını kendi sorunu gibi gördüğünü ifade eden, AK Parti Şanlıurfa adayı Zeynep Müjde Sakar, "İnşallah 12 milletvekili arkadaşımızla beraber Şanlıurfa için var gücümüzle çalışıp Şanlıurfa‘yı Türkiye‘nin en gelişmiş illeri arasına sokacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA