İzmir Çetesi 13. Bölüm özeti ve fragmanı

Kadir İnanır bu diziyle uzun sürenin ardından ekrana döndü. Star TV'de yayınlanan dizi kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başararak büyük bir başarı yakaladı.

İzmir Çetesi 13. Bölüm özeti ve fragmanı
İzmir Çetesi dizisinin 13. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mira ve Ateş hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Cemal ve Selami bu olayın nasıl gerçekleştiğini çözmeye çalışırken Kumsal onları aydınlatır ve tüm olanların bir kaza değil de İsmail'in tezgahı olduğunu söyler. Artık o da İzmir Çetesi'nin yanında olmayı seçmiştir. İsmail'in hırsı kontrolden çıkmıştır.

Ateş'i kaybetme korkusu Selami'nin gözünü kör eder ve İsmail'in peşine düşer.

Cemal ise Mira'nın başına gelenler karşısında suçluluk duygusundan perişan bir haldedir. Katya'yı bir saniye yalnız bırakmak istemezken Kumsal'dan Selami'nin İsmail'e gittiğini öğrenir ve delice bir şey yapmasını engellemek için Selami'nin arkasından gider.

Selami Ateş ve Mira'nın intikamını almak için İsmail'in canına kast eder ama Cemal ve Kumsal son anda ona yetişir ve Cemal İsmail'in hayatını kurtarmak zorunda kalır. Asıl derdi Selami'nin katil olmasını engellemektir.

Dizide iki genç tarafından dolandırılan Kadir İnanır, parasını almak için gençlerle işbirliği yapar ve işler içinden çıkılması zor bir hal alır.