77 Yaşındaki Koca, Karısını Öldürüp İntihar Etti

Konya‘da 77 yaşındaki koca, 57 yıllık karısını demir sopayla döverek öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Konya‘nın Doğanhisar ilçesinde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde ilçeden bir esnaf borcunu ödemek için eve geldiğinde 77 yaşındaki Orhan ile 73 yaşındaki eşi Ayşe Baydemir‘in cesedini bularak polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve Cumhuriyet savcısı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde Orhan Baydemir‘in karısı Ayşe‘yi demirle döverek öldürdüğünü, daha sonra kendisini bıçakladıktan sonra evin odasının tavanına asarak intihar ettiğini belirledi.

Cesetler Doğanhisar Devlet Hastanesi‘ne kaldırılarak otopsi yapıldı. Yapılan otopside olayın 12 ile 24 saat arasında gerçekleştiği belirlendi.

ÇOCUKLARI OLMAYINCA KUMA GETİRMİŞ

57 yıl önce evlenen Baydemir çiftinin 18 yıl boyunca çocukları olmayınca Ayşe Baydemir kocasının ikinci kez evlenmesini isteyerek, kendi bulduğu bir kadınla

evlenmesini sağladığı öğrenildi. Orhan Baydemir‘in evlendikten hemen sonra ikinci eşi hamile kalırken, 18 yıl çocuğu olmayan ilk eşi de 1 ay sonra hamile kaldı. Öldürülen Ayşe Baydemir‘ den 57 yıl boyunca bir çocuk sahibi olan Orhan Baydemir‘in ikinci eşinden de 4 çocuğu dünyaya geldi.

Olay günden bir gün önce Orhan Baydemir‘i gördüğünü belirten muhtar Osman Kalkan, "Bugün Orhan‘ın karısını öldürüp intihar ettiğini duyduk. İyi tanırdık. Herkes böyle bir olay olduğunu duyunca çok üzüldü. Karısı çocukları olmayınca ikinci eşi kendi eliyle bulup almıştı" dedi.

Kaynak: İHA