Karakol 2. Bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Karakol 2.Bölümüyle 18 Mayıs çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında olacak. İşte Kararkol 2. Bölüm özeti ve fragmanı...

Karakol 2. Bölüm özeti ve fragmanı
Karakol dizisinin 2. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Karakol 1. Bölüm özeti

İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da artan suç oranını önleyebilmek için yeni bir proje geliştirir. Bakanlığın isteği üzerine bir pilot uygulama başlar. İstanbul'un suç oranı en yüksek bölgesinde bir Karakol belirlenir ve bu karakola "operasyon timi" adı altında özel bir birim yerleştirilir.

Timin başına Reşat isimli bir polis getirilir. Reşat, suçla mücadelede gösterdiği önemli başarılardan dolayı teşkilatın yüz akı olmuş, ancak geçmişte yasadışı olaylara adının karışmasıyla kızağa çekilmiş bir polis memurudur. Bakanlığın pilot uygulamayı hayata geçirmesi ile tekrar görevinin başına getirilir. Ekibin diğer üyelerini Aykut, Murat ve İsmail'den oluşurmaktadır.

Karakolun Emniyet Müdürü Hafız, hırslı fakat dürüst bir polistir. Reşat ve operasyon timinin, olayları çözmekte, suçluları yakalamakta kullandıkları yöntemler onu rahatsız etmektedir. Hafız, ekibin kanunsuz işlerini kanıtlayabilmek için bir plan yapar.

Haluk, Leyla ve Dicle karakolun diğer Cinayet Masası polisleridir. Onlar da evinde ölü bulunan genç bir kadının davası ile ilgilenmektedirler. Kadının kızı kayıptır. Ekip, kızın hayatını kurtarabilmek için zamana karşı bir yarışa girer.

Karakolun diğer polisleri Cengiz ve Ayşe'den oluşan bir devriye ekibidir. Bu ekip de bir ihbar üzerine kendilerini mahalle kavgasının içinde bulur.