“Hilal Kart İle Sağ Elin Verdiğini Sol El Bilmeyecek”

MHP Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği ilçe gezileri sürüyor.

MHP Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği ilçe gezileri sürüyor.

Daha önce dört ilçeyi gezen teşkilat başkanları ve milletvekili adayları, bu kez Tufanbeyli, Saimbeyli ile Feke’yi ziyaret etti. Gezilere İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, merkez ilçe başkanları Mehmet Özcan, Mustafa İzgioğlu, Yusuf Kanlı, Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, İl Genel Meclis Başkanı Ali Adırbelli, bazı il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı. Geziye, programı müsait olan 9 milletvekili adayı da iştirak etti.

Adaylardan Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, Cahit Öztok, Metanet Çulhaoğlu, Türkan Cengiz Yılmaz, Süleyman Şimşir, Mehmet Külahlıoğlu, Gökay Sarılı ve Hamit Yılmaz, gezilerde esnafla, işçiyle, ilçeye gelmiş köylüyle tek tek tokalaşarak sıcak temas kurdu. İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat’ın da katıldığı gezilerde MHP’li kadınlar broşür ve gazete dağıttı.

MHP FARK ATACAK

Son durak Feke’de ise Karacaoğlan Kültür Merkezi’nde adaylar ve vatandaşlar buluştu. İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, “Bu gezilerde dikkatimizi çeken en önemli husus şu oldu: Vatandaşlarımızdan ‘Burası tek başına MHP diyor; vaktinizi başka yerlere ayırın’ şeklindeki sıkça duyduğumuz çok samimi tavsiyeleri, yüreğimizi ısıttı. Demek ki vatandaşımız, kirli siyaseti elinin tersiyle itiyor. Demek ki, her türlü fitneye rağmen Türkiye’yi yıkım sürecinden kurtaracak tek partinin MHP olduğunu görüyor artık. Buradan şu sonucu çıkarmak mümkündür; Allah’ın izniyle MHP diğerlerine fark atacak.”

ADAYLAR NE DEDİ?

Adaylardan Ali Halaman ise “Allah korusun; AKP’ye üçüncü fırsat, ülkeyi yıkıma götürür” uyarısı yaparken, Seyfettin Yılmaz, “Bütün sosyal yardımlar devam edecek ama Hilal Kart ile sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek” dedi. Cahit Öztok, “Köy yolları gemicikler yüzecek halde” sözüyle mesaj verirken, Metanet Çulhaoğlu, “Türkiye’yi tasfiye edecek ihanet açılımına destek vermeyin” diye konuştu. Mehmet Külahlıoğlu “Adana’da kapanan fabrikalar MHP ile açılacak”; ifadesini kullanırken Hamit Yılmaz da “Haçlı ordusuna önderlik edenlere oy vermeyin. Başı dik Türkiye için oylar MHP‘ye” çağrısı yaptı.