Chp Malatya Milletvekili Adayı Veli Ağbaba, Doğanyol İlçesini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 1. sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba, Doğanyol ve 6 köyünü ziyaret etti. Ağbaba‘yı Doğanyol ve köylerini ziyaretinde vatandaşlar büyük bir ilgiyle karşıladı.

Ağbaba, ilk olarak Doğanyol merkezde esnafları ziyaret edip, esnafın sorunlarını dinledi. Doğanyol ziyareti ardından Ağbaba, Doğanyol‘a bağlı Koldere, Bayramlı, Konurtay, Yeşilköy, Gökçe ve Hüsükuşağı köylerini ve beldelerini ziyaret etti. Ağbaba, Hüsükuşağı Köyü Cemevi‘nde vatandaşlar ile biraraya geldi.

"AYRIM YAPMADAN HİZMET VERİLECEK"

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, CHP‘nin iktidara gelmesiyle yapacaklarını dile getiren Ağbaba, iktidarları döneminde banka kartlarının kadınlara verileceğini belirtti. Ağbaba, "Herkesin ortak bir derdi var. Bu dert yoksulluk, işsizlik ve aşsızlık. 13 Haziran günü iktidarı devraldığımız gün Türkiye‘de yoksulluğu bitireceğiz. Bunu yaparken AKP‘li CHP‘li MHP‘li Alevi, Sünni, Kürt, Türk hiçbir ayrım yapmayacağız. Yapacağımız tek ayrım ilk olarak en yoksul aileden bu projeye başlayacağız. Her aileye 600 TL

bağlayacağız. Bu maaşı kadınlarımıza vereceğiz. Her ay kadınlarımız gidip bankadan maaş kartları ile maaşlarını alacaklar. Bu para çocuk ve engelli sayısına göre bin 250 TL‘yi bulacaktır" dedi.

"FAİZ ÖDEMEYECEK"

Çiftçinin kayısısını ucuz satmasının önüne geçeceklerini belirten Ağbaba, "Elektrik borcu olan bütün köylere buradan bir müjde veriyorum. Elektrik borcu olan herkesin elektrik borcu sileceğiz. Devletin çiftçi üzerinden tefecilik yapmasına izin vermeyeceğiz. Biz kayısı ve tarım üreticisine bir şey daha yapacağız. Mesela 100 kök kayısı var. Örneğin 100 TL vereceğiz. Bu ne işinize yarayacak kayısınızı dalında yaş iken ucuz fiyata satmak ve borçlanıp faiz ödemek zorunda kalmayacaksınız" dedi.

Kaynak: İHA