Mhp Genel Başkanı Bahçeli: 12 Haziran Kader Günü

Ilgın ilçesinde halka seslenen Devlet Bahçeli, 12 Haziran seçimlerinin milletin sosyal ekonomik ve siyasi yönden çok ağır şartlar altında kaldığı bir dönemde yapıldığını söyledi.

Ilgın ilçesinde halka seslenen Devlet Bahçeli, 12 Haziran seçimlerinin milletin sosyal ekonomik ve siyasi yönden çok ağır şartlar altında kaldığı bir dönemde yapıldığını söyledi. Bu seçimlerin milletin geleceğinin belirlenmesi için kader günü olacağını iddia eden Bahçeli, vatandaşları sandığa gitmeleri konusunda uyardı. Bahçeli, “Demokrasi için millet iradesi neyi arzuluyorsa ona saygı duymak zorundayız.” dedi.

    MHP Genel Başkanı, AK Parti’nin üç hükümet kurarak ülkeyi yönettiğini, hükümetin millete verdiği sözleri gerçekleştirememe gibi bir durumunun olmadığını belirtti.

    BİN YILLIK KARDEŞLİK SARSILMAK İSTENMEKTE

    Ülkedeki bin yıllık kardeşliğin sarsılmak istendiğini iddia eden Bahçeli, “Konya’da Doğu ve Güneydoğulu kardeşleriniz yılar önce gelip yerleşmiş kardeşçe yaşıyor. Bazıları var Tükiye’yi bölmek için her türlü gayreti gösteriyor.Bölücülüğü tahrik ve teşvik ediyor, onu kaşıyor. Türkiye’de kimlik sorununu gündeme getiriyor. 2009 tarihinde ABD’nin isteği AB’nin dayatmaları, PKK‘nın talepleri olarak Türkiye’yi bölmek için ortaya konan plan AK Parti tarafından uygulamaya konulmuştur. Terör azgınlaşmış, PKK cesaretlenmiş. Hakkari, Şemdinli, Yüksekova, Diyarbakır ve Van’da her gün olay var. Peki vali nerede, kaymakam ortada yok. Kim var sadece emniyet mensubu kardeşlerimiz var.”

    YÜCE DİVAN TEHDİDİ

    AK Parti‘nin üçüncü dönemde iktidar olmaması gerektiğini savunan Bahçeli, “Tükenmiş, her türlü hileyle, aldatmayla paket ekonomisi ve demokrasisiyle iktidarı istemelerinin bir sebebi var. Recep Tayyip Erdoğan’ın yüce divana gideceği korkusudur. Korkacaksın Recep Tayyip Erdoğan, çünkü Bozkurt’un nefesi ensende dolaşıyor. Bu ülkede yaptığın baskının, zulmün 1 Ağustos toplantılarının, etnik ayrımcılığının hanedanlarının hesabını senden sormazsam namerdim. O gün yaklaşıyor. O gün 12 Haziran’dır.” dedi.

    Seçimler nedeniyle yine yardım paketlerinin dolaşacağını ileri süren Bahçeli, Ak Partiye oy verenlere yardım yapıldığını oy vermeyenlere ise yapılmadığını iddia etti. Bahçeli, partililere şu sözlerle seslendi: “Türkiye’yi böyle bölüyorlar. Buradan sesleniyorum. AKP, Recep Tayyip Erdoğan,sen de duy. Bu milletin ve devletin kaynağı yoksulun hakkıdır. Öyleyse al paketi vur tokadı gitsinler.”