Ahmet Şafak Ülkücüleri Coşturdu

Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alan Sanatçı Ahmet Şafak davetlileri coşturdu.

Ahmet Şafak Ülkücüleri Coşturdu
13 Şubat Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Temel Özdemir Özelgül, MHP Erzincan Milletvekili 1. Sıra adayı Dursun Çolak, MHP Erzincan Milletvekili 2. Sıra adayı Cemal Akyıldız, Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Abdullah Türkmen, parti yöneticileri ile MHP’liler katıldı.

Programda Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Abdullah Türkmen bir konuşma yaptı. Türkmen; ‘’Erzincan ses vermek için burada. Türkiye’nin her köşesine sesini duyurmak için ayakta, dağınıklığı toplamak, açılımı kapatmak, bölünmeyi durdurmak, ayrıştırmayı birleştirmek, AK Parti iktidarına tokadı indirmek için bütün Türkiye sevdalıları hareket halinde. Bozkurtlar başını kaldırmış, çakallara, sırtlanlara haddini bildirmek, milisleri kovalamak, eş başkanları püskürtmek için bütün ülkücüler ayakta Erzincan her şeyimle iktidara talibim diyor. Vatanın sahipsiz olmadığını duyurmak için her şeyimle varım diyor’’şeklinde konuştu. Ardından MHP Erzincan Milletvekili 1. Sıra adayı Dursun Çolak bir konuşma yaptı. Çolak; ‘’Bütün ihanet şebekeleri el ele vermiş Devlet Bahçeli’siz bir MHP, MHP’nin olmadığı bir meclis oluşturmak için ellerinden geleni yapmakta, bu tür çirkin tezgahlar kurmaktadırlar. Ama burada iktidara sesleniyorum biz şanlı geçmişimizle 42 yıllık bir hareketiz. İktidar olmak için inançlarımızdan hiçbir zaman taviz vermedik’’diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Erzincan Belediyesi Mehter Takımı gösteri yaptı. Son olarak sevilen sanatçı Ahmet Şafak birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: İHA