Kızım Nerede 21. Bölüm özeti ve fragmanı

Başarılı bir işadamının partiye giden kızı parti sonunda ortadan kaybolur. Tüm aramalara rağmen ailenin kızı bir türlü bulunamaz. Konusuyla bir anda dikkatleri üzerine çeken dizi, iyi bir de izlenme oranına sahip.

Kızım Nerede 21. Bölüm özeti ve fragmanı
Kızım Nerede dizisinin 21. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Kağan, Zafer Demiray'ın eski ortağının Ziya Fehmi Batum olduğunu öğrenince şok olur. Ziya Fehmi yer altı dünyasında Ağa lakabıyla bilinen bir mafya babasıdır. Aynı zamanda, yıllar önce, Kağan'ın kızını ve karısını, gözleri önünde öldürterek hayatını alt üst eden kişidir. Bu acı tesadüf karşısında Suna da Kağan gibi afallar.

Ortak acıları Suna'yla Kağan'ı git gide yakınlaştırmaktadır. Zafer'in karanlık kişilerle bağlantısı, şüpheleri daha da üstüne çekmesine neden olur. Suna'nın Zafer'e karşı güveni kalmamıştır. Kağan ise eski ortağı nedeniyle Zafer'e baskı yapmaktadır. Adının deşifre edilmesi Ziya Fehmi'nin hoşuna gitmez.

Suna, Kağan ve Ziya Fehmi üçgeninde sıkışan Zafer, bir taraftan da İpek ve Bahadır'ın şirkette çevirdiği dolaplarla uğraşır. Bahadır şirketteki hisselerini kaybetmemek için İpek'e akıl almaz bir teklifte bulunur.

Kemal'le Ebru arasındaki yasak aşkı öğrenen Mine ise; bir yol ayrımına gelmiştir. Ebru'yla Mine'nin yüzleşme zamanıdır.

Zeynep'in kaçırılma olayında ortaya çıkan bu yeni isim, soruşturmanın yönünü değiştirecek, Zafer için oldukça zor günler başlayacaktır. Artık Zafer'e güveni kalmayan Suna'yı ise kötü bir sürpriz beklemektedir.

Dizinin fanatikleri ise ünlü işadamının kızının bulunup bulunamayacağını merek ediyor. Her bölümü ayrı bir heyecan fırtınası olan dizi, başarısını daha da artıracağa benziyor.