Ak Partili Adaylar, İlçe Köyleri Ve Merkez Mahallelerde Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Malatya milletvekili adayları Arapgir, Doğanyol, Darende ilçelerinin belde ve köyleriyle Malatya merkezde Çöşnük mahallesinde bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mücahit Fındıklı Arapgir ilçesinde, partililerle birlikte 7 ayrı köyde seçim çalışması yaptı. Köylerde ev ev dolaşan Fındıklı, vatandaşlardan AK Parti‘ye destek vermelerini istedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise Darende ilçesinde belde ve köylerde seçim çalışması yaptı. Çalık, Yukarı Ulupınar‘da yaptığı konuşmada; "Malatya‘ya ayrılan ödeneğin büyük bir kısmı Darende yoluna ayrıldı. Tam 158 trilyon. Karahan Geçidi diye bilinen yolumuz, tünelimiz çift gidiş gelişle; tüp geçitle yol gerilir hale geldi. Şu anda tünel çalışması büyük bir hızla devam ediyor. Biz vatanımızın bölünmesine, parçalanmasına asla müsaade etmeyiz. Kürdüyle, Türküyle, Alevisiyle, Sünnisiyle

bir arada kardeşçe yaşıyoruz. Ayrımız gayrımız yoktur" dedi.

Doğanyol ilçesinde ise AK Parti milletvekili adayı Mustafa Şahin ve Şanal Tosun seçim çalışmasında bulundular. Mustafa Şahin; "Biz gitmedik yer bırakmamaya özen gösteriyoruz. Dört ilin sınırlarının kesiştiği noktadayız. Bu seçim sorumluluğu ağır olan bir seçimdir. Herkesin gecesini gündüzüne katarak çalışması gerekir. Gördüğünüz gibi buradayız. Uzak da olsa, yakın da olsa mutlaka gideceğiz" dedi.

AK Parti Malatya milletvekili adayı Cemal Akın ise kent merkezindeki esnafı gezerek seçim çalışmasında bulundu. Akın, Beşkonaklar, Fuzuli ve Tekek Camii civarı ile Vilayet arkasındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Adaylar toplu halde Çöşnük mahallesinde düzenlenen toplantıya da katılarak seçim çalışması yaptılar.

Toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Cemal Akın, "Aslında AK Parti‘nin yaptığı halkla devleti buluşturmaktır. Başbakanımız halkla devleti buluşturdu. Buna rağmen O‘nu iktidardan indirmek için yapılan hesapları, planları hep birlikte gördük. Yapılan suikast teşebbüslerinin haddi hesabı yok. En sonunda da korumalarından biri şehit edildi. Rabbimiz O‘nu muhafaza etsin. Hükümet olarak bir anayasa değişikliği gerçekleştirdik. Ancak 1982 Anayasası‘nın ruhunu ortadan kaldırmak mümkün olmadı. Bu seçim

bundan dolayı çok mühimdir. Bu seçim anayasayı değiştirecek bir seçim olacaktır. İnşallah bundan sonra halkla devleti birbirinden ayıramayacaklar. Halk devletini yönetecek. Elit tabakalar, bizi iktidardan indirip devleti idare etme imkanına kavuşamayacaktır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Allah gücümüze güç katsın. Seçimde dostlarımızı sevindirip muhalefeti üzelim. Başbakanımıza layık olup elini güçlendirelim" dedi.

AK Parti adayı Öznur Çalış, "Seçmene diyorlar ki; hem AK Parti‘yi eleştiriyorsunuz hem de seçimlerde gidip oyunuzu veriyorsunuz. Bu nasıl iştir? Benim halkımın gözleri var; görüyorlar, kulakları var; işitiyorlar, dilleri var; söylüyorlar. Elleri de var; gidip oylarını hizmet eden partilerine veriyorlar. Ancak muhalefette göz yok, kulak yok, dil yok. Duymuyor, görmüyor, doğruyu söylemiyorlar. CHP genel başkanı; ‘siz bana neden oy vermiyorsunuz‘ diye düşünüyor. Bu gidişle daha çok düşünecek. Siz

milletten uzaklaşırsanız, milli şefinizi değiştirir Demirel yaparsanız daha bu halktan çok oy beklersiniz" ifadelerini kaydetti.

AK Parti Malatya adayı Mücahit Fındıklı, "Biz hizmet eden insanlarız, fitne üretmiyoruz, biz iftira üretmiyoruz. Biz hizmet ettiğimiz için Allah, halkın kalbini bize doğru çeviriyor, Başbakanımıza onların kalplerini çeviriyor. Halk, yaptığımız her şeyi görüyor, biliyor, farkındadır. Biz biliyoruz ki, gecenin zifiri karanlığında kara taşın üzerinde yürüyen kara karıncanın ayak sesinden Rabbim haberdardır. Siz karanlık odalarda ne kadar fitne üretirseniz üretin Rabbimiz dilemediği müddetçe yaprak bile

kıpırdamaz, ayağımız bile kıpırdamaz. Onun için biz gönlümüzü ve kalbimizi Allah‘a teslim etmişiz. Elimizi, bileğimizi, gücümüzü milletin emrine verecek, yolumuza öyle devam edeceğiz. Bu seçim bunların son çırpınışları olacaktır" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA