Şehit Ateşi Çorum‘a Düştü

Şırnak‘ın Silopi ilçesinde 3 kişilik terörist grup tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan polis memuru Muharrem Ünlü‘nün Çorum‘un Mecitözü ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Şehit Ateşi Çorum‘a Düştü
Polis memuru Muharrem Ünlü‘nün şehit haberi Mecitözü Kaymakamı Cüneyt Epcin ve ilçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçeye bağlı Kozören köyünde yaşayan babası Abdullah Ünlü‘ye verildi. Acı haberin ardından fenalaşan baba Abdullah Ünlü‘ye sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldı. Şehit polis memurunun annesinin ise 4 yıl önce kanserden hayatını kaybettiği öğrenildi.

Muharrem Ünlü‘nün Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği bölümünden mezun olduğu ve bir süre ilçede özel dershanelerde Türkçe öğretmenliği yaptığı ve ataması yapılmadığı için 2.5 yıl önce polislik yapmaya başladığı öğrenildi. İlk görev yeri İstanbul olan Ünlü‘nün yaklaşık 4 ay önce şark görevi için Şınak‘ın Silopi ilçesine görevlendirildiği belirtildi.

Amca Hüseyin Ünlü, en son yeğeni Muharrem Ünlü ile Salı günü telefonda görüştüklerini belirterek, "Vatan sağolsun. Salı günü aradı halimi hatırımı sordu" dedi.

Sabaha karşı yeğeninin şehit haberini aldığını dile getiren Amca Ünlü, "Kaymakam gelmiş gece 01.00 sıralarında ağabeyime haber vermiş Muharremin şehit haberini" dedi.

Şehit polis memuru Muharrem Ünlü‘nün teyzesi Suna Bulut ise, "Acılar dinsin artık büyüklere sesleniyoruz. Annesi yoktu. Acımız büyük tamamen yıkıldık. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. Dilim varıpta v atan sağolsun diyemiyorum" diye konuştu.

Şehit polis memurunun evine Türk bayrağı asıldı. Şehit polis memuru Muharrem Ünlü için Mecitözü‘nde düzenlenecek cenaze törenine İçişleri Bakanı Osman Güneş‘in de katılacağı öğrenildi

Kaynak: İHA