Ak Parti Milletvekili Adayı Aydemir’Den Siyasi Ahlak Çağrısı (Düzeltme)

Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, özellikle son günlerde gündeme meşgul eden ve siyasetin ahlak zeminini zorlayan bazı gelişmelerle ilgili açıklamada bulundu.

Ak Parti Milletvekili Adayı Aydemir’Den Siyasi Ahlak Çağrısı (Düzeltme)
Açıklamasında siyasetin ahlak temeline dayandırılarak yapılması gerektiğini söyleyen Aydemir, “Yalanlar, iftiralar, bühtanlar kimsenin yanına kar kalmaz” dedi.

Özellikle Fethullah Gülen Hocaefendi adı etrafında yürütülen çirkin siyasi girişimlerin millet nezdinde rağbet görmeyeceğini, atılan iftira, yalan ve karalamaların ne Gülen Hocaefendi’yi, ne de başka birini kirletemeyeceğini belirten Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ahlakın özenle korunması gereken yegane kurumun siyaset olduğunu, aksi takdirde kirliliğin her alana nüfuz edebileceğini kaydetti.

TOPLUMUN DEĞERLİRİNİ TAHRİP ETMEYİN

Siyasi ikbal endişeleri ile haksız yere birilerini karalayan, bazı yerleri hedef gösteren parti ve temsilcilerinin büyük bir yanlış içinde olduklarını vurgulayan Aydemir, “Onlar kendi çıkarları için, toplumun değerlerini, bu milletin dokusunu hiçe sayıp oy avcılığında bulunuyorlar. Toplumsal sorumluluk gereği bu kişi ve partileri uyarıyorum; milletimizin değerlerine saldırarak alacağınız iki oydan size hayır gelmez, ama toplumda meydana getireceğiniz tahribat onulmaz yaralara sebep olabilir” diye konuştu.

“Milletimizin değerleri ile bayrağımızın asaletini tüm dünyaya lanse eden bir kişiye yapılan bu haksızlıklar vicdansızlıktır, sorumsuzluktur” diyen Ak Parti milletvekili adayı Aydemir, politik zeminde Recep Tayyip Erdoğan’ın, dini ve entelektüel plan da ise Fethullah Gülen Hocaefendi’nin milletimizin asil kişiliğini tüm dünyaya tanıttığını ifade etti.

Kaynak: İHA