Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Uslu Tgrt Haber‘e Konuk Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Adayı Salim Uslu, TGRT Haber televizyonunda yayınlanan "Ana Haber" programında Serhat İbrahimoğlu‘nun konuğu oldu.

Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Uslu Tgrt Haber‘e Konuk Oldu
Çorum‘un sorunları ve Çorum halkının beklentileri konusunda açıklamalarda bulunan Salim Uslu, aktif siyasete girmesinin sebepleri ile Ak Parti‘nin yeni dönemde Çorum için yapacağı işleri ve projeleri anlattı.

Seçim çalışmalarının heyecan ve olgunluk içerisinde devam ettiğini söyleyen Uslu, "Halkımızın beklentileri çok yüksek. Çorum‘da yakın zamana kadar 314 projenin uygulamasına başladık. Bu projelerden bir kısmı tamamlandı, bir kısmının uygulaması da devam ediyor. 2011 yılı içinde bu projelerin pek çoğunu tamamlayacağız ve yenilerine başlayacağız" dedi.

Siyasi istikrarın önemine değinen Uslu, "10 yıl önceki koalisyon hükümetlerinin topluma dayattığı ayrışma ve gerilimden Türk halkı çok çekti. O günleri halkımız çok iyi hatırladığı için bugün istikrarın kıymetini çok iyi biliyor ve seçim tercihlerini akılcı, rasyonel yapıyor. Halkımız, istikrarın huzur ve barış, huzur ve barışın da büyümeyi beraberinde getirdiğinin bilincindedir. AK Parti iktidarında yaşanan istikrarlı büyüme sayesinde Çorum‘daki işletme sayısı ve buralarda istihdam edilen çalışan

sayısında önemli artışlar olmuştur. Eğitim, sağlık ve tarımsal alanda çok ciddi yatırımlar yapılmıştır. Halen bu alanlarda halkımızın büyük beklentileri vardır. Bu beklentileri karşılamak için yeni dönemde AK Parti iktidarında çok daha fazla çalışacağız" diye konuştu.

Kargı‘nın Gökçedoğan köyüne yaptığı ziyarette yaşlı birinin cep telefonunun zaman zaman kesintiye uğradığını ve baz istasyonunun güçlendirilmesini talep ettiğini dile getiren Uslu, özel sektörün yapması gereken hizmetleri de halkın kendilerinden beklediğini belirtti.

Doğrudan hükümetin görevi olmamasına rağmen halkın bu tür iletişim sorunlarıyla da ilgilendiklerini ve özel sektörle işbirliği yapmak suretiyle çözümler ortaya koymaya çalıştıklarını dile getiren Uslu, "Ayrıca Laçin İlçemizin bir ATM sorunu vardı. Ziraat Bankası yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucu Laçin ilçemize Ziraat Bankası ATM cihazını kurdurduk ve işletmeye alınmasını sağladık" şeklinde konuştu.

AK Parti‘nin topluma iyi bir yol haritası çizdiğini, toplumun gelişmesinin önünde ayak bağı olan sorunları bir bir çözdüğünü söyleyen USLU, 12

Uslu, genel seçimlerin ardından Anayasa başta olmak üzere pek çok önemli sorunun da çözümleneceğini, AK Parti hükümetinin 2023 vizyonunda yer alan toplumun büyük hayallerini ve beklentilerini gerçekleştireceğini söyledi.

Sosyal güvenlik alanında hükümetin yeni adımlar attığını ve insanlara hem SSK hem de Bağ-Kur‘dan emekli olma imkanının sağlandığını anlatan Uslu, istihdamın kayıt altına alınması, kaçak çalışmanın önlenmesi, yüksek prim ödeyenlerin yüksek maaş almasının önünün açılması bakımından hükümetin attığı bu adımı çok önemsediğini ifade etti.

Uslu, bu ve benzeri uygulamaların emekliler bakımından gelir artırıcı sonuçlarının olacağını, gelir artışının tüketim talebini artıracağını, bunun da ekonomiyi daha çok canlandıracağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA