Unutulmaz 78. Bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Unutulmaz 78. Bölümüyle Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Unutulmaz 78. bölüm özeti ve fragmanı...

Unutulmaz 78. Bölüm fragmanı yayınlandı
Yağmur'un sorusu herkesi şaşkınlığa uğratmıştır. Türkan'ın yerinde durumu kurtarırken, Ferda da olanların üzüntüsü içindedir. Ancak Yağmur'un sorusunda gizlenen acı gerçeğin üzerindeki küller çoktan uçuşmaya başlamıştır.

Yağmur, babasının ona yaptığı sürprizi doya doya yaşarken, Harun ve Eda'da kızlarının mutluluğunu paylaşmaktadır. Güler ailesinin evinde ise fırtınalar kopmaktadır. Uğur'un karısı Sema'yı karşısında bulan Ferda hayatının en zor anlarından birini yaşamaktadır.
Aras, Ece ile ilgilenmekte kararlıdır. Bu konuda ona yardım edecek tek kişi de Nazan'dır. Aras, Batu konusunda Harun'la işbirliği yapmaktadır..Ancak durum hiç de Harun'un düşündüğü gibi değildir.

Kimse Ferda'nın içinde bulunduğu psikolojik durumun farkında değildir. Genç kadın kendini çıkmaz bir sokaktaymış gibi hissetmektedir.

Harun şirketini geri almanın gururunu yaşarken, Eda'da Harun'un gönderdiği aşk kokulu güllerin mutluluğu içindedir..Eda ve Harun hayatlarının en mutlu gecelerinden birini yaşarlar.

Aras'ın Hayat'a söyleyecekleri kadını oldukça şaşırtacaktır.Bu arada Harun'un Burak'ı şirkete almaması, Burak'ın farklı yollara başvurmasına sebep olacaktır..
Yağmur, anne ve babasıyla birlikte tatile çıkmayı beklerken, Harun'a gelen bir haber bu planı değiştirecektir.

Harun'u telaşlandıran bu gelişme nedir?Eda ise, Harun'la buluşacağını düşünerek gittiği yerde hiç beklemediği biri ile karşılaşacaktır! Eda'nın karşısına çıkan kim? Batu'ya yaklaştığını düşünen Harun'u şok edecek olay ne?