Mhp Lideri Genel Başkanı Bahçeli Yozgat‘ta (2)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli AK Parti‘nin teslimiyetçi bir politika takip ettiğini ileri sürerek, "AK Parti sat-kurtul ekonomisi uyguluyor" dedi.

Mhp Lideri Genel Başkanı Bahçeli Yozgat‘ta (2)
Yozgat‘ın Boğazlıyan ilçesine gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı‘nda düzenlenen mitingde AK Parti‘ye yüklendi. 12 Haziran genel seçimlerinde herkesin sandık başına gitmesini ve oyunu kullanmasını isteyen Bahçeli, "12 Haziran seçimleri büyük önem taşımaktadır. MHP olarak çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz. Her tarafı karış karış dolaşıyoruz. Bu seçimlerin önemine inandığımız için devletin imkanlarını seferber edecek durumumuz yok. Ama milletimiz yanımızda ve Allah‘ın

izniyle her şarta rağmen MHP kararlı ve azimli bir şekilde yoluna devam etmektedir" şeklinde konuştu.

Ülkenin 9 yıla yakın süredir AK Parti tarafından yönetildiğini belirten MHP Lideri Bahçeli, "Ancak geçen 9 yıl içerisinde vadedilenlerin hiçbirisi yerine getirilmemiştir. Televizyonlar ile sanal bir Türkiye ortaya koyarak ‘aldanma ve aldatma partisi‘ haline gelmişlerdir. AK Parti teslimiyetçi bir politika takip ediyor. Ekonomide sat-kurtul yöntemini izliyor" dedi.

Başbakan Erdoğan‘ın etnik temelli bölünmeyi, inanç temellinde ise ayrışmayı kışkırtan davranışlar içerisinde bulunduğunu ileri süren Bahçeli, "Bu milleti bu kadar ayrıştırmaya, dilim dilim etmeye kimsenin hakkı yok. Şu an için etnik temelli ayrımcılığı körükleyerek Türkiye‘yi bölünmenin eşiğine getirenler, hiçbir gerçeği saklayamaz. 1 Ağustos 2009 günü Türk milleti için kara gündür. O zamanki içişleri bakanı, yandaş gazeteciler ile birlikte bir toplantı yaparak ‘demokratik açılım‘ denen bir zırvayı

ortaya çıkardı. Bu demokratik açılım gerçekten yıkım projesiydi. MHP, ‘Yapmayın ateşle oynamayın‘ diye uyarılarda bulundu. Ama bunlar ileri demokrasi, özgürlük adı altında Türkiye bölmeye götüren hataları üst üste işledi" iddialarında bulundu.

Polise tokat atan milletvekiline YSK‘dan karar çıktığını, aradan bir hafta geçtikten sonra tekrar aday olduğunu ifade eden Bahçeli, "Bunları bu iktidar yaptırıyor. Başbakan Erdoğan MHP‘ye iftira atacağı yerde, bozkurtlara saldıracağı yerde bunları açıklasın" diye konuştu.

Mitingde MHP‘nin seçim beyannamesinde bulunan "Hilal Kart" hakkında da bilgi veren MHP Lideri Bahçeli, "Bu paketlere biz sonu Hilal Kart ile vereceğiz. Yoksula Hilal Kart vereceğiz. İçinde 825 TL olan kart kredi değil, yoksul vatandaşımız bu kartla mahallesindeki bakkaldan, manavdan, kasaptan alışverişini özgürce yapabilecek" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Boğazlıyan ilçesinden sonra Yozgat‘ın Çandır ilçesine geçti.

Kaynak: İHA