Mhp Lideri Bahçeli‘nin Yozgat Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu iktidar yorgundur, yorulmuştur, tükenmiştir. Bu iktidarın bundan sonra ülkeye vereceği bir şey yoktur" dedi.

Yozgat‘ın Saraykent ilçesinde halka seslenen MHP lideri Bahçeli, iktidara yüklendi. Başbakan Erdoğan‘ı eleştiren Bahçeli, "Seçim zamanı yaklaştı. Bu seçim zamanı içerisinde yine paketlerlerle, yalanlarla, iftiralarla, korkutmalarla iktidarının devamını istiyor. Bir de sanki çıraklığı çok başarılı geçmiş gibi, kalfalığı çok başarılı geçmiş gibi, ustalık dönemini milletten istiyor. Sen ne çırak oldun, ne kalfa oldun. Sen sorunlar karşısında sürekli kaçan adam oldun. Sen neden kaçan adamsın, seni Türkiye‘de

gören çok az insan var. Ya havaalanındasın, ya havadasın, ya Amerika‘da, ya Rusya‘ da yada Ortadoğu‘da; Türkiye‘de yoksun ki vatandaşın sorununu bilesin. Onun için onlar, yakın çevreleriyle toz pembe bir dünyada yaşıyorlar. Dün at arabaları yokken, şimdi çocuklarının altında, kızda bir cip, oğlanda bir cip dolaşıyorlar. Ama AK Parti‘ye oy verip, onu iktidar yapan o muhterem insanlar ise hala yoksulluk içerisinde" diye konuştu.

"Bu gidişata bir dur demek lazım" diye devam eden Bahçeli, "Onun için bir iktidar değişikliği, hem ülkemiz için, hem AK Partililer için, hem de milletimiz için hayırlara vesile olacaktır. Bu iktidar yorgundur, yorulmuştur, tükenmiştir. Bu iktidarın bundan sonra ülkeye vereceği bir şey yoktur. Öyleyse yerine bir iktidara ihtiyaç vardır. Bu iktidar kim olabilir diye sorulduğunda, Saraykent‘te olduğu gibi, Türkiye‘nin yönetiminde de Milliyetçi Hareket olabilir"

Bahçeli, Saraykent ilçesinde MHP‘li ilçe belediyesini ziyaret ettikten sonra Akdağmadeni ilçesine geçti.

Kaynak: İHA