Bahçeli, Yozgat‘ta Ak Parti‘yi Eleştirdi ‘Hilal Kart‘ İle Oy İstedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında geldiği Yozgat’ın Yenifakılı ilçesinde halka hitap etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında geldiği Yozgat’ın Yenifakılı ilçesinde halka hitap etti. Konuşmasında AK Parti‘yi eleştiren Bahçeli, iktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri Hilal Kart ile vatandaştan oy istedi. Bahçeli, “2002 yılında tek başına iktidar olan AK Parti hükümeti döneminde işsizlik artmış, çiftçisinden işçisine memuruna kadar toplumumuz sıkıntı yaşamaktadır. Vatandaş eğer 9 yıllık AK Parti iktidarında halinden memnunsa, bu süre içerisinde geliri düşmeyip artmışsa bizler de hep birlikte başbakana destek verilim. Yok eğer işsizlik artmış, yoksulluk artmış açlık sınırının altına düşmüşse, başbakanın kendisinin bırakması gerekir.” dedi.

    AK Parti‘nin ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı paketler sayesinde 2 dönem iktidara geldiğini iddia eden Bahçeli, bu yardımların da genelde AK Partili olarak gördükleri ailelere yapıldığını iddia etti. Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Yan tarafta ihtiyaç sahibi kendinden olarak görmedikleri ailelere ise vermiyor. Biz iktidara geldiğimizde ayrımcılık yapmayacağız, herkese eşit davranacağız. Sosyal fondan dağıtılan bu paketler yerine bizler ‘hilal kart’ı hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız bu hilal kart sayesinde her ay bankalara giderek maaş alır gibi paraları çekerek çoluğunun çocuğunun ve ailesinin eksiklerini bu şekilde giderecek. 12 Haziran‘da yapılacak seçimlerde Yenifakılı halkı bize destek verin.”

    Bahçeli daha sonra Yozgat‘ın Boğazlıyan ilçesine hareket etti.