Kavak Yelleri 159. Bölüm özeti ve fragmanı

Çekimleri ilk olarak İzmir Seferihisar'da başlayan dizi daha sonra İstanbul'a transfer oldu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği dizi her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenmeye başladı.

Kavak Yelleri 159. Bölüm özeti ve fragmanı
Kavak Yelleri dizisinin 159. Bölüm özeti web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mine, Deniz'in herkezten gizli şip-şak fotoğrafçılık yaptığını öğrenir ve Deniz'e destek olur. Deniz, Mine ile hayatını düzene sokmaya karar verir. Mine'ye şaşırtıcı bir evlilik teklifinde bulunur. Özge ikisinin evleneceğini öğrendiğinde ruhsal dengesini tamamen kaybeder. Evliliği engellemek için sıra dışı bir plan yapar.

Aslı yeni mahalllsine alışmaya çalışırken mahalleli Aslı'yı hemen kabullenemez. Aslı hakkında çıkardıkları dedikoduları bahane ederek, Aslı'nın kapısına dayanırlar. Ayhan, Haluk ve Gülçin bu süreçte Aslı'ya destek çıkarlar. Güven'in aklı ise Aslı'dadır Aslı'yı düşünmemek için kendini işine verir.

Güven para kazanmak için bu sefer konakta yemek kursu vermeye kalkar. Beklenmedik gelişmeler Güven'in Hint'li kılığınagirmesine neden olur. Mine ve Deniz'in nikahına gitmemk için hazırlanan Aslı, hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Hayatının en beklenmedik ve en büyük sürprizi Aslı'yı beklemektedir...

Bir grup genç arkadaşlar arasındaki ilişkileri konu alan dizi bazen güldürürken bazen de yaşanan trajik olaylardan ötürü seyirciyi hüzünlendiriyor

Kavak Yelleri 159. Bölüm özeti ve fragmanıKAVAK YELLERİ DİZİSİ ÖZEL SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ