Okul Müdürü Kirlenen Duvarları Kendisi Boyadı

Balıkesir‘in Savaştepe ilçesinde Zafer İlköğretim Okulu‘nun müdürü, öğrencilerin yazı yazarak kirlettiği okul duvarlarını boyayıp temizledi. Kimseden yardım istemeyen ve öğrencilerinden de sadece daha dikkatli olmalarını isteyen okul müdürünün hafta sonunu tamamıyla boya işine ayırması örnek bir davranış olarak gösterildi.

Okul Müdürü Kirlenen Duvarları Kendisi Boyadı
HEM MÜDÜR HEM HİZMETLİ

Savaştepe ilçesindeki Zafer İlköğretim Okulu‘nun müdürü Ahmet Balkan, hafta sonunda okulun bahçe duvarlarını badana ve boya yaparken görüldü. Hafta sonu olmasına rağmen okul müdürünün okulun bahçe duvarlarını tek başına badana yapıp temizlediğini gören vatandaşlar, "Tek kelimeyle bravo" diyerek müdürü kutladılar. Örnek davranışıyla vatandaşların takdirini toplayan Ahmet Balkan için, "Müdür olduğunu unutmuş okulun hizmetlisi gibi hafta sonunda okulun çirkin görünen bahçe duvarlarını badana yaparak geçiriyor. Bunu herkes yapmaz, hatta çoğu yerde hizmetliler bile yapmıyor. Birçok idareci hafta sonunu evlerinde yada piknik alanlarında geçirirken onun hafta sonunu okulla ilgilenerek geçirmesi okulu ve öğrencileri ne kadar çok sevdiğini gösteriyor" diyerek tebrik ettiler.

Bu arada okul müdürü Ahmet Balkan kendisini işine o kadar kaptırmış ki yoldan geçenlerin fotoğrafını çektiğinin dahi farkına varmadı. Savaştepeli veliler, öğrencilerini çok seven ve okuluna itina gösteren müdürle gurur duyduklarını belirterek özverisinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: İHA