Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm fragmanı ve özeti

Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm fragmanı önce internetten daha sonra da ATV ekranlarında yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm Perşembe akşamı aynı saatinde ATV'de ekrana gelecek. Kurtlar Vadisi Pusu 123 bölüm fragmanının verdiği ipuçlarına göre dizide yine inanılmaz bir heyecan yaşanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm fragmanı ve özeti
Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm fragmanı yayınlandığı an itibari ile internette tıklanma rekoru kırıyor. Dizi hayranları Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm fragmanını iple çekiyordu. Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm fragmanı yine ipuçlarıyla dolu. Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm fragmanı yine bu haftanın en çok tıklanan videoları arasında yer alacağa benziyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm fragmanı ve özeti KURTLAR VADİSİ PUSU 123. BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi 123. bölüm fragmanı Nazife Anne’nin öldüğü sahneyi de içeriyor. Geçtiğimiz bölümde Polat’ın baş düşmanı Ersoy Ulubey Ömer Baba ve Nazife Anne’nin evine gelerek bahçede duran korumaları vurdu. Daha sonra kapıyı çalarak eve giren Ersoy Polat’ın annesini vurmuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm fragmanı ise birçok seyircinin üzüleceği o sahneyi gösterdi. Ersoy tarafından sırtından vurulan Nazife Anne, hastanede ölürken Polat üzereni örtüyor. Öte yandan helikopterden camide namaz kılanların üstüne Kurşun yağdıran Ersoy, birçok insanı da namaz kılarken vuruyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm bu gelişmelerle Perşembe akşamı bir kez daha ekranlara gelecek. Heyecanın hiç bitmediği Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu kez diğer bölümlere oranla daha da heyecanlı geçecek. Çünkü Polat Alemdar, canı gibi sevdiği annesini kaybediyor. Kurtlar Vadisi Pusu serisinde Polat Alemdar daha önce de bir çok düşmanıyla uğraşmış, birçok tehlikeyi atlatmış ancak özellikle annesi ölüm tehlikesi ile karşılaşmamıştı.

Geçen bölümde Ersoy’un yerini bulan Polat helikopterle buraya gelerek kampı bastı ve Ersoy’un birçok adamını öldürdü. Bunun üzerine Konsey üyeleri Ersoy’dan hesap sormak istedi ancak Ersoy onlarla görüşmeyi ret etti ve Polat’tan intikam almanın peşine düştü. Bu iş için de Polat’ın annesi olan Nazife Hanım’ı seçen Ersoy, Ömer Baba’nın evine giderek Nazife Hanım’ı vurdu. Ancak Nazife Hanım’ın ölüp ölmediği Kurtlar Vadisi Pusu 123. bölüm içerisinde netlik kazanacak.

122. bölümde Memati ve Abdülhey Haşim Ağa’nın yolunu keserek kaçırdılar. Memduh Baba’ya Haşim Ağa’yı götüren ikili, Memduh’tan Haşim’i öldürerek hıncını almasını istediler ancak Memduh kan davası bitsin diye Haşim’i bağışladı. Tam o sırada odaya giren Memduh’un gelini Haşim ve Memduh’ u vurdu. Memduh ağır yarılı olarak hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan Polat’ın öldüğüne herkesi inandırdığı Mehmet Fikret, sağ kolu olan İbrahim’i arayarak yaşadığını haber verdi.

Ersoy’un konseyinde yer alan Murat’ı bıçaklayan ve aynı olayda yaralanan Zaza Dayı ise hastanede yatıyor. Zaza’ya gerekli olan kanı ise Cevher’in sevgilisi olan Kader’in arkadaşı Hayat isimli bayan verdi.

Ömer Baba ise Kurtlar Vadisi Pusu 122. bölüm içerisinde Polat’ı Abdülhey ve Memati konusunda ikna etmeye çalıştı. Anacak Kurtlar Vadisi Pusu 122. bölümde de Polat iki eski adamını affetmedi.

Polat’ın annesi ölürse Alemdar’ın nasıl bir intikam alacağı da düşünülmeye başladı. İnternet üzerinden tartışmaya başlayan dizi fanatikleri bu konuda birçok fikir beyan ediyor. Ancak herkesin birleştiği ortak nokta ise Polat Alemdar’ın bugüne kadar görülmemiş bir intikam alacağı yönünde.

Ersoy daha önce de Memati’nin oğlunu öldürmüş, cenaze töreninde de törene katılanları taramıştı. Memati Ersoy’dan intikam almak için her yolu denemiş, hatta iki kez elinden kaçırmıştı. Önce Ersoy’u omzundan vuran Memati daha sonra baş düşmanını ele geçirmiş ancak Ersoy uyanıklığı sayesinde onun elinden kurtulmuştu. Bu olay üzerine çılgına dönen Polat Alemdar, Memati ve Abdulhey’i kovmuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu 122. bölüm içerisinde Nazife Hanım’ın ölümle burun buruna gelmesi ‘Kurtlar Vadisi Pusu dizisi sona mı eriyor’ sorusunu da akıllara getirdi. Kurtlar Vadisi dizi serisi başladığı günden bu yana birincil karakterlerden olan Nazife Anne’nin böyle bir tehlikeyle karşılaşması dizinin bu sezon sona ereceği söylentilerini de artırdı.

NECATİ ŞAŞMAZ HANE PLUS PROJESİNDEKİ KOMŞULARIYLA TANIŞTI
Ukra İnşaat, projelerinden ev alanlara özel bir kahvaltı düzenledi. Ukra İnşaat’ın reklam yüzü olan ve projelerinden ev satın alan Necati Şaşmaz da, 1.Geleneksel Ukra Komşularımız Şenliği’ne katıldı.

Eğlenceli kahvaltının sunuculuğunu ise ünlü şovmen Kadir Çöpdemir üstlendi. Etkinlikte, Ukra İnşaat’ın Hane Plus projesinde ev alanlara tapuları da verilmeye başladı.

1.Geleneksel Ukra Komşularımız Şenliği, 10 Nisan Pazar günü Esenyurt Kültür Merkezi’nde yapıldı. Özel bir kahvaltı şeklinde organize edilen şenliğe Ukra İnşaat’ın reklam yüzü Necati Şaşmaz, Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz ve Ukra İnşaat Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Ukra İnşaat’ın Hane Plus projesinden ev sahibi olan ailelerin birbirleriyle tanıştığı renkli organizasyonun sunuculuğunu Kadir Çöpdemir üstlendi. Kahvaltı, Kadir Çöpdemir’in interaktif sunumuyla başladı. Çöpdemir’in ardından Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, ev sahiplerine hoş geldiniz konuşması yaptı. Yavuz, “Ukra İnşaat olarak, kaliteye ve ileri teknolojiye büyük önem veriyoruz. Aynı zamanda yeşil alan da projemizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Tüm ev sahiplerimize kaliteyi, teknolojiyi ve yeşili bir arada sunmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Ukra İnşaat Reklam Yüzü Necati Şaşmaz’ın kahvaltı salonuna girmesiyle büyük bir hareketlilik yaşandı. Kurtlar Vadisi’nin başrol oyuncusu Şaşmaz, komşularıyla tanıştı ve hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Şaşmaz, “Ukra İnşaat’ın Hane Plus projesinde evim var. Evimin 15 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor ve bu tarih benim doğum günüm. Bu sebeple çok heyecanlı ve mutluyum” dedi ve çekimlerinin çoğunlukla Avrupa yakasında olduğunu bu sebeple Hane Plus’taki evinde yaşamayı planladığını belirtti.

Etkinlikte Necati Şaşmaz’ı rol arkadaşları da yalnız bırakmadı. Kurtlar Vadisi Pusu’da İnci Yıldız karakterini canlandıran Sema Şimşek ile Güllü Erhan’a hayat veren Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi’nin savcısı Çiğdem Batur da 1.Geleneksel Ukra Komşularımız Şenliği’nde hayranları ile bir araya geldi.

600 kişinin katıldığı kahvaltı sırasında Ukra İnşaat kurumsal barkovizyon gösterimi de yapıldı. Bu esnada çocuklar da unutulmadı, tüm çocuklar palyaçolar eşliğinde özel bir film seyretme fırsatı da yakaladı.