Geniş Aile 87. Bölüm özeti ve fragmanı

Kanal D'nin ardından Star' TV'ye transfer olan Geniş Aile, izleyicileri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Cevahir, Ulvu ve Koyu Bilal'ın maceraları izleyicinin yüzünden gülümsemeyi eksik etmiyor. Yeni bölümde de kahkahalar birbirini kovalayacağa benziyor.

Geniş Aile 87. Bölüm özeti ve fragmanı
Geniş Aile dizisinin 87. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

ZEYNEP'İ BİLAL İLE GÖREN CEVAHİR KARŞI ATAĞA GEÇER. BERRAK VE OĞLU CÜNEYT İLE AYRI EVE TAŞINIP GERÇEK BİR AİLE OLMAYA KARAR VERİR.

Zeynep'i şık bir kıyafet içersinde Bilal ile yemeğe çıkarken gören Cevahir'in bütün dengesi alt üst olur. O da hemen karşı atağa geçer. İçinden ne kadar tersi de gelse Berrak'a iyi davranmaya başlar. Hatta durumu biraz daha abartarak ayrı bir eve çıkıp gerçek bir aile olmaları konusunda karar alır.

Berrak hiç vakit kaybetmeden Koyu Bilal ile buluşarak bütün gelişmeleri anlatır ev arayışına girerler. Zeynep'in bunu öğrenmesi için ikili kafa kafaya verip bir plan yaparlar. Zekai ise okulda Keçe kardeşlerle beraber Çin malı ürünler satmaktadır. Ancak bu durum Şoray'ın gözünden kaçmaz.

Mürsel ve Nazan ise evin trafiğinden bunaldıkları için ikinci çocuk denemesini bir otelde yapmaya karar verirler. Ancak eve gelmedikleri için başlarına kötü bir şey geldiğini zanneden Kirişçioğulları ailesi peşlerine polis takınca ortalık fena karışır. Koyu Bilal ile Berrak'ın kurdukları plan ise ellerinde fena patlar.

Star TV’nin önemli dizileri arasında yer alan Geniş Aile ‘aile dizisi’ olma özelliğini de taşıyor.