Şalvarlı Rap

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa‘nın merkeze bağlı Küçükhan köyünde Türkiye‘de görülmemiş bir kutlama yapıldı.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa‘nın merkeze bağlı Küçükhan köyünde Türkiye‘de görülmemiş bir kutlama yapıldı. Küçükhan İlköğretim Okulu‘nda 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen kutlamaya Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Valilik Proje Koordinatörü Celal Arslan, Okul Müdürü Abdullah Öğüt, köy muhtarları, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Okul tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler çeşitli dans gösterileri sergilediler. Öğrenci velilerinin

yöresel kıyafetlerle davul eşliğinde halay çekmesi dikkat çekti. Bazı öğrenciler ise şalvarlarla rap yaparak seyircilerin ilgi odağı oldu. Köy okulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları etkinlikler heyecanlı ve coşkulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Öte yandan, yağmur yağması bile çocukların eğlenmesini engelleyemedi. Okul yetkilileri tarafından özel olarak getirtilen animatörler velileri ve öğrencileri alkış seline boğdu. Okul Müdürü Abdullah Öğüt, "23 Nisan etkinlikleri kapsamında okulumuzda böyle bir etkinlik düzenlenmiştir. Etkinliğe katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA