Malatya 2. Çocuk Şenliği Sona Erdi

Malatya‘da düzenlenen 2. Çocuk Şenliği sona erdi.

Malatya 2. Çocuk Şenliği Sona Erdi
Valilik ile Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organizi edilen 2. Çocuk Şenliği‘nin son gününde Mişmiş Park Fuar Alanı‘nda Uçurtma Şenliği yapıldı. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, il dışından gelen çocuklar ile beraber uçurtma uçururken çocukların sevinçleri güne ayrı bir özellik kattı.

Bu arada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 2. Çocuk Şenliği için, Doğu ve Güneydoğu‘nun 12 ili ile Acaristan, Osetya ve Abhazya‘dan Malatya‘ya gelen ekipler, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı‘yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, dünya çocuklarının kardeş olduğunu ifade ederek, "Çocuk her yerde çocuktur. İster bir adım ötede isterse binlerce kilometre uzakta olsun. Acaristan, Osetya ve Abhazya ile Doğu ve Güneydoğu Bölgesi‘nin 12 ilinden gelen öğrencileri ağırladık. Bu çocuklar kısa sürede birbirleri ile kaynaştılar. Bu görüntü bizleri çok mutlu etti. Özellikle bu çocuklarımız Malatya‘dan gitmek istemedi. Böyle mutlu anları görebilmek için böylesi

etkinliklerin yapılmasına ihtiyaç var. Bizler gelecek yıllar için daha kapsamlı çalışmalar yaparak daha güzel etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde anne ve babalar çocukları ile beraber vakit geçiriyor. Hem de çocukluklarını yaşıyor" dedi. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, bütün öğrencilere hediyeler verirken, yurt dışından gelen öğrenciler Nalçacı‘ya işlemeli bir vazo hediye etti.

Kaynak: İHA