Gönül, Gündoğmuşlular Derneğinin Açılış Törenine Katıldı

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Gündoğmuşlular Eğitim Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği‘nin açılışını gerçekleştirdi.

Seçim bölgesi Antalya‘ya bir dizi inceleme için gelen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gündoğmuşlular Eğitim Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği‘nin açılışını gerçekleştirdi. Antalya milletvekili adaylarının da bulunduğu açılışta konuşan Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu doğum yeri olan Gündoğmuş‘a her yaz gittiğini belirtti. Çavuşoğlu, hemşehrilerinin dertlerini

yakından takip ettiklerini belirterek "Bizler için Gündoğmuşlularla dost olmak önemli. Gündoğmuşluların lobisi önemlidir. Yıllardır hayal olan yolu bitirdik. Her zaman emrimdeyiz hemşehrilerimin. Daha çok işler yapacağız" dedi.

Türkiye‘de en çok hizmete layık ilçenin Gündoğmuş olduğunu belirten Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de, "Gündoğmuşta çalışması başlatılan yolun 28 kilometrenin 11 kilometresi bu yaz bitmiş olacak. Gündoğmuş‘un çok büyük bir tarihi var. Bu dernekle o tarihi, kültürü ve dayanışmamızı artıracak. Her zaman benim misafirimsiniz. Baş köşesindesiniz" diye konuştu.

Ardından Bakan Gönül ve protokol derneğin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA