Aşk Bir Hayal 69. Bölüm özeti ve fragmanı

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Orhan Kılıç'ın paylaştığı Aşk Bir Hayal dizisi aynı gün ve aynı saatinde ATV ekranlarına geliyor. Yine soluksuz olarak izlenecek dizide neler yaşanacağı ise merak konusu işte yeni bölümden ipuçları

Aşk Bir Hayal 69. Bölüm özeti ve fragmanı
Aşk Bir Hayal dizisinin 69. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Miran, kaybettiklerini, elinden alınanları, ondan kaçanları tek tek geri almak için ölümüne bir harekâta kalkışır. Önce Nevin'i izletip, spor salonu çıkışı arabaya atıp kaçırırlar. Miran kızını geri istiyor. Bunun için Nevin'i ölesiye hırpalar. Nevin Miran'ın baskısı ile Miran'ın oyununa ortak olur. Miran Nevin'i kullanarak kızı Keje'yi kaçırır. Nevin perişan olur.

Asmin ve Altay'ın çocuklarını yanlarına alarak yurtdışına yerleşme planları Dildar'ın hastalığının ortaya çıkması yüzünden ertelenmiştir. Dildar İstanbul'daki doktorun kararı ile hastaneye yatırılmıştır ve ameliyat ile akciğerindeki kanserli kütle alınıp, temizlenmiştir. Ziyarete Mardin'den Gabriel, Güle, Maryam, Baran ve Umut da İstanbul'a gelmiştir. Maryam Dildar'ın başını boş bırakmamak için elinden geleni yapar.

Memo ve Reşo'nun okullarının önünde Miran ve adamları pusu kurarlar. İki çocuğu da aynı anda kaçırmak istemektedirler ama Memo Miran'ın çağrısına yanıt vermez. Reşo babasına kanar ve yanına gider. Miran kimsenin müdahale etmesine fırsat tanımadan oğlunu da yanına alıp okulun önünden kaçırır. Şahin ve adamları Reşo'nun kaçırılmasına mani olamamışlardır.

Fatma da oğlunun Miran tarafından kaçırıldığını öğrenince çılgına döner. Karakol çıkışında gazeteciler Fatma'yı konuşturur. Fatma Miran hakkında aklına geleni söyler. Miran televizyonda Fatma'yı seyreder. Öfkeden delirir. Fatma'nın canını almaya ant içer.

Herkesin üzerinde yeni baştan Miran gerilimi yaşanmaktadır…

Fragmandan da anlaşıldığı gibi dizi fanatikleri bu bölümde de bir an olsun ekran başından ayrılamayacaklar.