Kavak Yelleri 158. Bölüm özeti ve fragmanı

Çekimleri ilk olarak İzmir Seferihisar'da başlayan dizi daha sonra İstanbul'a transfer oldu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği dizi her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenmeye başladı.

Kavak Yelleri 158. Bölüm özeti ve fragmanı
Kavak Yelleri dizisinin 158. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Aslı bambaşka bir dünyanın içine giriyorCumartesi 22:45 Güven, Aslı’nın gidişi yüzünden dağılmış haldedir. Oyunculuk yeteneği keşfedilince, Güven bir nebze de olsa toparlanır. Çekim gününde Güven’in başına gelmeyen kalmaz. Aslı’nın ne yaptığı merak eden Güven soluğu onun yeni evinde alır. Karşılaştığı manzara Güven’i şaşkına çevirir.

Deniz, reklam işini almasında Özge’nin parmağı olduğunu öğrenir. Büyük hayal kırıklığına uğrar. Deniz her şeyi açıklayacakken, Mine’nin sürprizi yüzünden gerçeği saklamak zorunda kalır ve para için hiç yapmayacağı bir işe kalkışır. Mine ise Deniz’in bir şeyler sakladığının farkındadır. Deniz’i takip eden Mine’yi acaba nasıl bir sürpriz bekliyor?

Aslı, arkadaşlarından ayrılmaya karar verir. Bu kararından onu kimse döndüremez. Aslı bambaşka bir dünyanın içine girer. Bu dünyada, farklı biriyle, Ayhan’la karşılaşır. Aslı ayakta durmaya çalışırken, Ayhan onun en büyük destekçisi haline gelir. Aslı’nın konaktan ayrılışı ise büyük bir hüzne neden olur.

Bir grup genç arkadaşlar arasındaki ilişkileri konu alan dizi bazen güldürürken bazen de yaşanan trajik olaylardan ötürü seyirciyi hüzünlendiriyor